Oversikt

Bilder

Beskrivelse

Om Løkken Holiday
Feriestedet ligger i loop, som er kjent for å ha en av Europas beste strender, koselige atmosfære og full av liv hele året. Med 750 meter til miles av stranden, sanddyner og rent vann og sløyfe Golfbane naboen det er gode muligheter for aktiviteter i naturen. Det er tre hustyper, er som alle laget av de fineste materialer med bare det ekstra som gjør dem spesielle. Alt du trenger i et hus, følger selvfølgelig. Det er gratis Internett i alle hjem. Ta med din egen nettverkskabel.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fri tilgang til Løkken svømmebasseng

Lekeplass på stedet. Strand: 750 m, shopping: 750 m, restaurant: 3,5 km

Området rundt Holiday Løkken
Sløyfen er et populært feriemål for barn og deres foreldre. Har flere utflukter, som stranden tilbyr mange muligheter. Ved utflukt Blant andre faktorer, Rubjerg Knot, Lønstrup, Fårup Sommerland, Nordsjøen Oceanarium, Aalborg Zoo og Børglum kloster. På stranden er det også mulighet en rekke aktiviteter som det er rikelig med plass til ballspill, drageflyging litt moro i vannkanten. Men pass på: The North Sea er ikke noe du spøke med, så det kan være hvirvelhuller og underskog.

I området rundt løkken vil finne en rekke aktiviteter for hele familie.

Løkken Golf Club.
Som en av de nærmeste naboene er Løkken Golf Club - 18 hulls bane, ligger i et flatt område med naturlig skjønnhet. Naturlig vannhindre, vegetasjon og skog tilby en utfordring for golfere på alle nivåer. I vår koselig klubbhus med gode garderober og dusjanlegg, kan du nyte en drikke i salongen eller på terrassen. Vårt kjøkken serverer lett retter for de sultne golfspiller. Tildelt 20% rabatt på gjeldende greenfee på spill av 18-hulls golfbane og 20% ??rabatt på gjeldende greenfee på spillet på Pay og Play-bane.

Løkken museum
Museum med vekt på handel, historie, håndverk og turisme. Museet ligger i en skudeskipperhus fra 1860. Barn opp til 15 år Gratis inngang.
Nørregade 12 · 9480 Løkken · 45 9899 6454

Handling Hus
Moro for hele familien! Handling House tilbyr blant annet en av Danmarks største go-kart spor, bowling, laser spill, paintball, spill, lekeplass og internettkafé.
Også med Action House er også en restaurant / kafé, bar og diskotek New York med store konsertprogram. Åpent hver dag hele året.
Industrivej 1 · 9480 Løkken · 45 9967 6710

Family Farm Fun Park - Adventure Park for hele familien!
På Family Farm Fun park, det er mange klapping og kjæledyr. A vell av muligheter til å spille innvendig og utvendig. Spennende aktiviteter, koselig kafé og vakre omgivelser.
Lyngbyvej 86, Vittrup · 9480 Løkken · 45 9899 6440 · www.family-farm.dk

Løkken fotball golf og fiske park
I naturskjønne områder vil du finne sløyfe fiske park og fotball golf. Her er det mulig for mange timer med moro for alle i alle aldre. Det er også en overbygd terrasse, toalett og kiosk.
Trudslevvej 87 · 9480 Løkken · 45 98 88 36 00 · www.loekkenfodboldgolf.dk

West begivenhet
Her er det mulig opplevelser i naturen. Det tilbyr blant Second ATV turer, rappellering / klatring, dykking, surfing og mye mer. Besøk hjemmeside for mer informasjon.
Vendelbo Street 33 · 9480 Løkken · 45 20607071 · www.vestevent.dk

Bolcheriet - Løkken
I midten av plassen i Løkken finne Bolcheriet. Her er det mulig å oppleve hvor søt er opprettet fra start til slutt. I Bolcheriet kan bolcheproduktionen oppleves på nært hold, mens i koselig butikk kan kjøpes søtsaker for mer enn 35 varianter, samt andre gode tilfeller. For ytterligere informasjon besøk deres hjemmeside.
Firkant 1 · 9480 Løkken · 45 98990007 · www.bolcheriet.dk

Fasiliteter

 • Avstander

  • Golfbane
   2 km
  • Hav/fjord
   750 m
  • Restaurant
   3,5 km
 • Barneaktiviteter

  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   2007
  • Parkeringsmuligheter
 • Velvære