Feriesentre i Danmark og Nordtyskland

Det største utvalget af opphold og tilbud. Enkelt og trygt.

Søk

Reisemål
Periode
141 emner

Utvalgte tilbud

Utvalgte tilbud

Inspiration

Tid til hverandre

Se fram til en deilig ferie med herlige opplevelser og mye tid til hverandre og barna. Vår tjeneste er gratis for alle som ser etter et hyggelig opphold i et feriesenter i Danmark eller Tyskland.

Det største utvalget av feriesentre

Vi hos Feline har samlet alle tilbud fra mer enn 60 feriesentre i Danmark og Tyskland på ett sted. Dette gir deg en oversikt over alle muligheter og betyr at du enkelt kan finne akkurat det oppholdet som innfrir alle familiens ønsker.

Enkelt og sikkert

Vår hovedidé er at det skal være enkelt å finne akkurat det riktige oppholdet i et feriesenter. Hvis det akkurat riktige oppholdet er funnet må det også være enkelt og sikkert å bestille det samme. Hvis du har noen spørsmål angående ditt opphold vil vi gjerne hjelpe deg via telefon og/eller e-post. Det samme skal gjelde hvis du allerede har startet på ferien. Vårt mål er at du og din familie skal ha en herlig ferie.

Feriesentre i Danmark

Vi tilbyr opphold ved feriesentre i hele Danmark. Det spiller ingen rolle i hvilken del av landet du tenker å feriere, du vil alltid finne et godt tilbud i et feriesenter med Feline. Vi samarbeider med nesten alle feriesentre i Danmark og dermed blir det enkelt å se alle tilbudene på ett enkelt sted.

Feriesentre i Tyskland

Vi samarbeider med de mest populære feriesentrene i den nordlige delen av Tyskland. Vennligst bruk siden vår for å finne det oppholdet som gir din familie en herlig ferie eller miniferie. Du kan se gjennom alle tilbudene fra alle våre partnere på ett sted – enkelt og sikkert.

Feriesentre med basseng

Basseng er alltid en suksess; barna liker å skli, svømme og ha det gøy i vannet. Du trenger ikke bekymre deg om været eller sesongen, i badeland er det alltid godt og varmt. Vi har gjort det enkelt å se alle tilbud fra de feriesentrene som har basseng. Finn det tilbudet som passer for din familie og se frem til noen herlige dager sammen.