Vi tar vare på dine personlige opplysninger ...

Det er viktig for oss at du føler deg trygg som kunde hos Feline Holidays A/S, som er grunnen til at vi gjør vårt beste for å beskytte, og sørge for sikker håndtering og lagring av personlig informasjon som oppgis til oss i forbindelse med bruken av våre nettsider og bestilling av feriehus og opphold.

Nedenfor kan du lese hvordan vi behandler din informasjon når du besøker våre sider, og i forbindelse med bestilling av overnatting og opphold med Feline Holidays A/S.

Hvis det er noe du er usikker på, er du alltid velkommen til å sende en e-post til dataansvarlig@feline.dk.

Hvilken personlig informasjon samles inn og behandles?

I forbindelse med bestilling av overnatting og opphold, ber vi deg om å oppgi følgende personlige opplysninger som er nødvendige for gjennomføringen av din bestilling:

  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Kjønn
  • Alder på deltakende barn

I noen tilfeller betales bestillingen med kredittkort - eller kredittkortinformasjon må oppgis som sikkerhet for manglende oppmøte når du bestiller opphold på hotell.

Denne informasjonen er nødvendig for å gjennomføre bestillingen. De brukes utelukkende i den hensikt av Feline Holidays A/S og våre samarbeidspartnere, som mottar informasjonen for gjennomføring av bestilling, som også er forpliktet til å behandle opplysningene konfidensielt.

Behandling av personopplysninger

Informasjonen formidles via en sikker kryptert SSL-linje, slik at de ikke kan falle i gale hender. All informasjon som mottas behandles konfidensielt og lagres sikkert i vår database, som er beskyttet av en brannmur, osv. Dine personlige opplysninger oppbevares av oss inntil du ber om å få dem slettet.

Kredittkortinformasjonen lagres i kryptert form, og slettes automatisk 14 dager etter at ferien er avsluttet.

Din e-postadresse

E-postadressen blir ikke brukt i markedsføringsøyemed - med mindre du gir ditt uttrykkelige samtykke til innmelding i Feline Holidays Club’ nyhetsbrev.

Utlevering av opplysninger

Vi bruker Google Analytics til å analysere besøksstatistikk, osv. og i den forbindelsen utleverer vi IP-adressen din til Google Analytics. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig her.

Vi bruker forskjellige informasjonskapsler på våre nettsider, inkludert å sørge for at sidene er så brukervennlig som mulig. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her.

Opplysningene dine blir gitt videre til samarbeidspartnerne våre i forbindelsen med bestillingen av sommerhus. Vi samarbeider med en lang rekke utleiebyråer, og videresender bare opplysningene dine til et annet byrå som vil foreta den praktiske gjennomføringen av bestillingen din. Disse opplysningene er ikke følsomme, og det er nødvendig for bestillingen av samarbeidspartnerne våre har opplysningene deres i forbindelse med utleie av sommerhus.

Innsyn - sletting av personopplysninger

Ifølge loven har du rett til å få innsyn i den informasjonen vi har registrert om deg, og du kan be om å få denne informasjonen slettet. Hvis du ønsker innsikt - eller ønsker at informasjonen skal slettes - ta kontakt med vår dataansvarlige på følgende e-postadresse: dataansvarlig@feline.dk.