Oversikt

Beskrivelse

Om Centre Vesterhavet / Fano
Situasjonen i seg selv direkte på den berømte, brede stranden er full ferie verdt. Ingen andre hotell i Fano mai som Centre Vesterhavet tilbudet slik en unik utsikt over Nordsjøen. Alle leilighetene har balkong eller terrasse og mest fantastisk utsikt. Feriestedet tilbyr en bredt utvalg av fasiliteter i og utenfor - se listen av fasiliteter nedenfor.

Stranden strekker seg over 12 km i sør og inviterer til lek og moro både i den friske havet og vannkanten, hvor skarpt øye vil kanskje gjøre denne sommeren Funnene - en gyllen klump av rav.

Ferje krysset fra Esbjerg tar bare 12 minutter. Liker du svømming livet Hotellet er det både utendørs og innendørs svømmebasseng å boltre i. Utenfor plassen er også rikelig. På kort avstand finner du veien til øya lekeplassen i skogen, som ikke bare er unik på grunn av sin beliggenhet, men også den ulike lekeapparater er utformet i tre av forskjellige kunstnere. En rolig I dag på den nybygde fiskevann kan føre til spennende kveldsmåltider for alle familie.

Fano tilbyr mange aktiviteter: mini golf, ridning, tennis, squash, museer og andre kulturelle attraksjoner. Det er nok av muligheter til å leie sykluser, så hopp i salen og erfaring Fano i fred.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Ping-pong
Lekerom
Badstue
Svømmebasseng
Klesvask *
Internett (bare i aktivitetsrommet)

Utendørs
Boccia
Ping-pong
Boule
Grillsted
Lekeplasser
Sjakk
Svømmebasseng

Området
Stranden: 50 m
Shopping: 1 km
Center: Nordby, 3 km
Restaurant: 200 meter (i sesongen), 2 km (utenfor sesongen)
Golf: 100 m

OBS! Resepsjonen er stengt hver søndag i september.
* For en ekstra avgift

Området rundt Fano Holiday
Fano er internasjonalt, en av Danmarks mest kjente feriesteder og har vært det siden 1891 da Fano Vesterhavsbad ble etablert. Den 50-200 meter bred strand langs Fanø vestsiden er virkelig fantastisk. E-naturen består ellers hovedsakelig av lyng og dune vegetasjon, og i tillegg til opptak i 1892 anlagt Fano Klitplantage om. 1 225 av øyas samlede 2750 hektar land. Noen områder som anses spesielt karakteristisk for øya er beskyttet, herunder en 60 ha stor dune området nord for North bad med fin utsikt fra dune toppene den kilometerlange stranden og over til Skallingen.

Stranden strekker seg over 12 km i sør og inviterer til lek og moro både i fersk sjømat og vannkanten, hvor skarpt øye vil kanskje gjøre denne sommeren finner - En gylden klump av rav. Liker du å bade livet på hotellet, er det både et utendørs og innendørs svømmebasseng å boltre i. Utenfor plassen er også nok av. På kort avstand finner du veien til øyas lekeplassen i skogen, ikke bare er unik på grunn av sin beliggenhet, men også de ulike lekeapparater er utformet i tre forskjellige kunstnere. En rolig dag på nybygde fiskevann kan føre til spennende kveldsmåltider for hele familien. Fano tilbyr mange aktiviteter: trampoline, minigolf, ridning, tennis, squash, museumsbesøk og flere kulturelle attraksjoner. Det er rikelig anledning til å leie sykler, så hoppe i salen og erfaring Fano i fred.

Fano Golf Club har ikke bare Danmarks eldste golfbanen, men også Danmark bare golfbanen, som ligger mindre enn 100 meter fra Fericenter Nordsjøen.

På den sørlige enden av Fano være Sønderho, nesten en levende friluftsmuseum. Husene er hundrevis av år gammel, og det er en historie i hver vindu, passerer på sn reise gjennom de små, trange, svingete gatene. Har muligheten for guidede turer i Vadehavet, en tur i friluft med naturen eller en tur til noen av de mange bunkere som er spredt rundt på øya.

Hvis du planlegger en dagstur, muligens til fastlandet, er Esbjerg en god utflukt med masse shopping og en rekke kulturelle tilbud og ferje til Esbjerg tar bare 12 minutter.

Ribe Viking Centre
Tre inn i verden av vikingene. Journey 1000 år tilbake i tid. Vikingskipet er på kaien, der arbeid og handlet. Ta en tur i Ribe By, 825 e.Kr., der du kan lukte, høre og smake vikingtiden. På storgård beite islandshester, gnister hoppe i smia, og maten blir tilberedt av peis. Rovfugler opp lukke: Oppdag falconer flyr hans fugler og føler sugd i magen når virkningen falcon swoops ned blant publikum. Aktiviteter hele familien: Besøk på lekeplassen og ri inn i verden av gudene - hvis du tør! Møt vikingar og teste deg selv mot brann, bake brød og skyt med langbue.
Lustrupvej 4 · DK-6760 Ribe · +45 75 41 16 11 · www.Ribevikingecenter.dk

Museum Ribe Vikings
Se de mange tusen fra vikingtid og middelalder Ribe. Oppdag Ribes historie fra år 700 til 1700. Se glassperler og skjeletter. Stå på de rekonstruerte miljøer der du kan gå inn et vikingskip. Se video på Viking eller prøv en ringbrynje i lekerommet Kristine og Rolf. Nyt en historisk menyen i museet kafé og utforske museumsbutikk - Åpen gjennom hele året.
Odin Space · 6760 Ribe · 45 76 88 11 22 · www.Ribesvikinger.dk

Vadehavscentret
Utstillinger om natur og kultur i Vadehavet for hele familien. Multimedia Show med dramatiske film, video, bilde og lydforestilling i en flom-utsatt område. Fange en krabbe i touch bassenget eller ta en flom i dike fartøy. Lær om tidevann, og en av verdens største spiskammer for millioner av trekkfugler. Åpent hele året, se nettsiden for åpningstider.
Okholmvej 5 · V. Vedsted · 6760 Ribe · 45 75 44 61 61 · www.Vadehavscentret.dk

Registrert Oldtidspark
Gå Registrert Prehistoric Park, hvor 2000 år siden var en Iron Age landsbyen. Legg ut på en reise gjennom tid, som starter i 1000 m2 underjordisk museum, og fortsetter i et miljø av jernaldergårder, festningsanlegg og Roman katapulter. Fra tidlig mai til slutten av september er at varierende gjør - det - selv - aktiviteter og arrangementer. I høysesongen bebodd gårder av "ekte" Iron familier. I høysesongen vil det også være spesielle barnas aktivitetsdag og museum dager.
Hjemstedvej 60 · 6780 Skærbæk · +45 74 75 08 00 · www.Hjemsted.dk

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Grillplass
  • Petanque/boule
 • Avstander

  • Golfbane
   100 m
  • Hav/fjord
   50 m
  • Innkjøp
   1,5 km
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   75
  • Restaurant
   200 m
  • By
   3 km
 • Barneaktiviteter

  • Aktivitetsrom/lekerom
  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   1974
 • Innredning

  • Myntvaskeri
  • Røykfritt hotell
 • Velvære

  • Badstue
  • Svømmebasseng inne
  • Svømmebasseng ute