Oversikt

Beskrivelse

Om Blokhus Feriecenter
Nyt sommeren på hotellet Danland vestkysten mest berømte ferieby Blokhus. Gå til strøgtur med fortauskafeer og sommer butikker og oppdage byen fantastiske restauranter. Log cabin minst like attraktiv utenfor sommer, når bladene faller, og byen utveksling ned til et mer sedate tempo hvor det er mer plass i butikkene og i de koselige restauranter og kafeer. Like utenfor hotellet strekker Nord-Europas beste stranden fra Rødhus i sør til sløyfe i nord. Fra hotellet kan du nyte en fantastisk utsikt i tillegg til den imponerende sjø. Bak sanddynene ligger en praktfull plantasjen landskap som er perfekt for familien turer.

Ferie høydepunkt er den subtropiske vann. Her kan du boltre seg i bølger, uansett hva været har å tilby. Føler rush av store vannsklie, svømme noen kurs i øvelsen bassenget eller slappe av i boblebad, badstue, solarium eller i bassengbaren. Alle leilighetene har balkong eller terrasse, mens en stor del av de 2-roms leiligheter naturlig visninger.

Penetrerer musklene til å stramme opp, eller har du bare ønsker å rengjøre avslapping og velvære, slik at du kan både aksje i feriesenteret trenings-og velværeområde.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Badeland med:
- Vann Chute
- Spa
- Sauna
- Solarium *
- Wellness m spas *
- Tyrkisk dampbad *
Fitness med spinning *
Styrke *
Kafé og bar
Ping-pong
Biljard *
Barnebasseng
Dartspill
Lekeland
Internett i alle leiligheter *
Slots *
Restaurant *
Klesvask *
Bankett
Vaskeri

Utendørs
Pool
Basketball
Strandvolleyball
Boccia
Ping-pong
Boule
Crocket
Grill
Lekeplass
Mini Golf *
Mooncars
Viking Games
Trampoline
Volleyball

Området
Shopping: 100 m
Stranden: 50 m
Center: Blokhus 100 m

* For en ekstra avgift

Området rundt Blokhus Feriecenter
Danland Blokhus tilbyr mange aktiviteter både i og rundt sentrum. Det er, for eksempel. bare 5 km til Fårup Sommerland og Aqua Park, hvor familien kan kose seg i månen-biler, speedbåter, Mini-Express eller Colorado River! Eller hvorfor ikke ta med familien på en tur til livlig Aalborg, som i stor grad oppnådd sin populære rykte på grunn mange kulturelle attraksjoner og livlig atmosfære. Ved å la ekskursjon gå til North Sea Museum i Hirtshals, kan du oppleve hvordan saltvannsakvarier og sælbassiner gir et glimt av livet under havoverflaten i Nordsjøen. Bare sør for Lønstrup er den lille, tårn løse kirke Mårup. Ved gavl av gamle kirken står en gigantisk anker fra en britisk fregatt som sank i 1808. Siden kirken ble bygget, var 2 km fra sjøen stadig spiser inn i kirken. I dag, bare noen få meter skiller Mårup kirke fra skråningen.

Oceanarium i Nord
Oppdage Nord-Europas største akvarium i Oceanarium i Nord-Jylland. Her du kan utforske det marine livet og se mer enn 70 forskjellige arter i de 5 store akvarier og 40 mindre akvarier. Møt bl.a. sunfish, sel og stimer av andre interessante fisk. Oceanarium er sentrale Jylland og bare 45 minutter fra Skagen og Aalborg.
Will Mosevej 2 · DK-9850 Hirshals · 45 98 94 41 88 · www.nordsoenoceanarium.dk

Aalborg Zoo
Aalborg Zoo ligger nær sentrum av Aalborg, og er en av Danmarks største dyreparker. Besøke hagen og oppdage over 130 forskjellige dyrearter.
Mill Parkvej 63 · DK-9000 Aalborg · 45 96 31 29 29 · www.aalborgzoo.dk

Skagen City og District Museum
Kombinert utendørs og utstilling museum med fokus på Skagen områdets kulturhistorie. Besøk de rike og de fattige fiskerhus, erfaring spesielle samlinger på fiske, beredskap og shipping. I "Prøv-det-selv hus" kan for lek og læring inn i historien, prøv "Dress-out-hjørnet" og "Cutting Corner". I løpet av sommeren aktiviteter både på museet, i smia og med museum cutter "Hansa", hvor Skagen og gren kan sees fra sjøen. Spennende høy kvalitet visning på et barne-og familievennlig museum helt på toppen. Åpent hele året.
PK Nielsen banen 8-10 · DK-9990 Skagen · 45 98 44 47 60 · www.skagen-bymus.dk

Hirtshals Fun Park - barnas paradis
33 dekar landlig naturområde med dyreliv observasjon under frie forhold, inkludert hjort, dådyr, hester, esler, aske bjørn, rev, etc. Indian camp m Bål Tipen, bueskyting etc. Stor lekeplass med vippehusker, husker, minigolf og hoppeslott. Sesongen starter: april-september!
Minkvej 10 · 9850 Hirtshals · 45 40 32 47 32 · www.fun-park.dk

Geocoaching - skattjagt for store og små
I Jammerbugten finner du 14 skatter som er bare om å gå til. Den har blitt enda mer moro å utforske naturen sammen. Med såkalte geocoaching ga noen koordinater via GPS fører deg til skjulte "skatter". Alle koordinater og en kort beskrivelse av feltet, ladningen Ligger i, som finnes i en mappe, "Geocoaching i Jammerbugten", tilgjengelig på Besøk Jammerbugt i Blokhus, hvor det også er mot depositum vil være mulig å låne en GPS.

Børglum
Besøk Børglum, Julenissens verksted og filmscener av Old Forge og se hvordan TV2s Adventskalender i 2011, er Ludwig & Santa Claus registrert. Børglum var opprinnelig en Viking kongsgård avledet fra begynnelsen av 12 århundre. Klosteret ble en katedral rundt år 1060 og tilhørte Premonstratensian (hvite brødre) fram til reformasjonen i Den 1536th På reformasjonen klosteret var de edle menn og prester. Den siste Katolsk biskop var Bad Krumpen. I 1669 ble klosteret overført til privat eierskap til Peter Reedtz og siden 1835 har klosteret vært i familien Rottbøll egne.

Julenissens verksted, bakteppe for TV adventskalenderen Ludwig & Santa Claus er blitt kjøpt av Hjørring kommune og satt på Børglum hvor det kan besøkes året rundt
Børglum Klostervej 255 B · 9760 Børglum, Vrå · 45 98 99 40 11 · www.boerglumkloster.dk

Fårup Sommerland
Summerland er underholdning for hele familien, og er to år på rad blitt kåret til verdens tredje beste Familiepark. Her barn fornøyelsespark for minst, ville lysbilder til den store og en soaking våt Aqua Park for alle vann hunder. Den villeste berg-og dalbane er lynet som akselererer fra 0-80 km / t på 2 sekunder, så vil jeg bli sendt rundt i halsbrekkende loops og korketrekker snur. Prøv også Danmarks lengste trærutsjebane, Falken. Her kommer deg opp i syvende gulvnivå og blir skutt av. Hos barn Tivolis karuseller, tekopper og andre mer rolige ritt. Når du har betalt du kan ta alle turene du ønsker.
Pirupvejen 147 · 9493 Saltum · 45 98 88 16 00 · www.Faarupsommerland.dk

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Grillplass
 • Avstander

  • Golfbane
   4 km
  • Hav/fjord
   200 m
  • Innkjøp
   2 km
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   165
  • Restaurant
   100 m
  • By
   500 m
 • Barneaktiviteter

  • Lekeland
  • Lekeplass
  • Trampoline
 • Innredning

  • Café
  • Myntvaskeri
  • Restaurant
  • Røykfritt hotell
 • Velvære

  • Badstue
  • Fitnessenter
  • Spa
  • Svømmebasseng inne
  • Svømmebasseng ute
  • Velvære
  • Badeland