Oversikt

Beskrivelse

Om Holiday klippe
Det er alt innen rekkevidde når ferien er bestilt på Feriecenter klippe. Helt ned til en barnevennlig strand og ubegrenset utsikt over skjærgården. De koselige renoverte leilighetene er montert rundt det store utendørs svømmebasseng og lekeplass. Også, barnevennlig strand er populære og har direkte adkomst fra feriestedet.

Vanlige fasiliteter inkluderer også: Innendørs svømmebasseng, bordtennis, biljard, dart, spillrom, lekeplass med trampoline, minigolf, boucle, krokket. I løpet av sommeren arrangeres lek og spill for barn. Og vi har stor felles grillplass like ved stranden.

Bare 10 minutters gange fra feriestedet venter Faaborg med sin sjarmerende gamle hus, trange gater og koselige puber.

MERK: Vær oppmerksom på at enkelte leilighetene vil være dusj i stedet for et badekar.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Restaurant
Internett - ingen trådløs i leiligheten / trådløst i resepsjonen
Aktivitet
Ping-pong
Tabell Hockey *
Biljard
Barnebasseng
Ping-pong
Café og bar
Bankett
Dartspill
Lekerom
Badstue
Slots *
Svømmebasseng
Klesvask *

Utendørs
Croquet
Lekeplass
Mini Golf
Sjakk
Strand
Svømmebasseng
Barnebasseng
Grill
Trampoline

Området
Strand: 30 m
Shopping: 700 m
Center: Faaborg, 1,2 km

* For en ekstra avgift

Området rundt Holiday klippen
Feriecenter klippe, som feriesenteret også kalles er utrolig selv helt ned til en nydelig trygt strand og bare et steinkast fra Faaborg. Herfra er det mulig å utforske hele fylket med sin vakre natur og nydelig Fyn byer som Svendborg, Faaborg og Odense.

Odense Zoo
I Odense Zoo kan du se dyr fra hele verden kontinenter. Ta for eksempel en tur gjennom Sør-Amerika i Odense Zoo Oceanium. Her vil du oppleve både tropisk regnskog med kunstige elver og sub-antarktiske klimaet med kongepingviner. Odense Zoo er åpent året rundt, men med ulike tider avhengig av sesong. Se åpningstider www.odensezoo.dk.

Fåborg
Det er masse å se og gjøre i Faaborg. Finn Maleri Museum med kjente Funen Painters, eller besøke Fyn eldste mill Kaleko Mill, bare Bare noen få kilometer fra sentrum. Go, for eksempel. en kveldstur med vektere, som kan fortelle om Faaborg gamle hus og gater. Den nye koselige havnemiljø ligger side om side med den gamle havnen. Her er en daglig vanlig forbindelser til de omliggende øyene Lýo, Avernakø, Björnö og Aero, alle perfekt for utflukt med sykkel og piknik kurv. Naturopplevelser er det mange av. Archipelago Trail med sin 220 km. stammer på Faaborg rekreasjons Sunn området, og er en unik opplevelse. Eller ta barna på Fyn største naturlige lekeplass i Svanninge Bakker.På 30 minutter. kan du komme til Egeskov Slott eller besøke hovedstaden i Fyn Odense, som har mye å tilby. For eksempel. HC Andersen Museum, hvor du vil finne hans brev, bøker, tegninger og løsøre, herunder hans store kofferten og et stort tau, alltid han hadde med ham på hans reiser. I Hunderup Forest, ca. fire kilometer sør for Odense sentrum, friluftsmuseet Den fynske Village. En rekke Fyn gårder gi her er et bilde fra gamle dager av landsbyen og bondekultur - fortrinnsvis perioden fra 1750 ventar til 1830th Det er i tillegg til gårder og ulike gårdsbruk, en prestegård, en fungerende inn, en Brickyard, et sykehus, en smie, et vind og en veldig fin vann turbiner gården. Ta en tur til dyrehagen eller besøke Railway Museum. Det er offentlig transport både til Egeskov og Odense og Svendborg.

Archipelago Trail - en 220 km vandring erfaring
Archipelago Trail, med sine 220 km en av Danmarks lengste turstier, som omgir øygruppen. Archipelago Trail er en svært allsidig prosess gjennom et unikt kulturlandskap, med vakre naturområder, herregårder, landsbyer og tettsteder, som er preget av områdets fascinerende kulturhistorie. Det er utsikt over skjærgården, som huser den koselige øya og er et internasjonalt anerkjent fugl området. Archipelago Trail er en gangsti reservert turgåere og er skiltet hele veien med staver og piktogrammer av vår wanderer.

Dagsturer til Archipelago Trail
Archipelago Trail kan enkelt tas i små "biter" som det er delt opp i aa rekke dagsturer med informasjon om transport, parkering, site map osv.. Veldig god tur!

Egeskov Castle Park og Veterans Museum
Besøk Egeskov på Fyn og få en unik opplevelse for alle familie. Egeskov slott er over 450 år gammel og er nå kjent for å være Europas best bevarte vollgrav. Se det imponerende slottet fra innsiden taket en guidet tur i slottet. I tillegg til slottet, besøke Egeskov mye spennende aktiviteter og attraksjoner for hele familien. Testing, bl.a. ta en tur i tretoppene med "Tree Top Walking", eller prøve den store labyrint der du enkelt kan gå tapt, eller besøk Egeskov Veteran Museum med fly og biler. Du kan også ta en tur i en av slottet vakre hager eller besøke en av de mange andre attraksjoner. Egeskov Street 18 • DK-5772 • +45 62 27 10 16 www.egeskov.dk

LEGOLAND ® Billund
Nordmarksvej • 7190 London • 75 33 13 33 • www.Legoland.dk

HC Andersen
Hus i den gamle byen Odense er forfatter Hans Christian Andersen Fødested. I museet får du historien om dikterens fantastiske liv - fra vanskelige år som en dårlig skomaker til århundrets største eventyr forfatter. Du kan utforske HC Andersens univers, blad gjennom sine bøker og reiser skjermer, og høre hans opplevelser på lytteposter. Museumsbutikken er en stort utvalg av bøker av og om Hans Andersen.
Bangs Boder 29 · 5000 Odense C · 45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Den fynske Village
Oppdage en Fyn bygdemiljø som det så ut på HC Andersen, med bindingsverkshus, blomsterhager, gjerder og tjern - alt omgitt av dyrket mark. På mange dager i året og hele sommeren, kan du møte folk fra Living History, som i sine bonde kostymer og utføre dagliglivets aktiviteter, de bidrar til en livlig atmosfære i landsbyen.
Sejerskovvej 20 · 5260 Odense S · 45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Museum of Koldinghus
Stronghold - Royal Castle - Ruin and Museum. Grunnlagt i midten 1200-årene som et slott, ombygd i 1400 - og 1500 år med kongelig residens, brent 1808 av spanske soldater uforsiktighet med ild. Moderne unike restaurering, som ble tildelt Europa Nostra-prisen til 1993rd Kulturell Museet for dansk kunst og industriell kunst siden renessansen. Danmarks største utstilling av danske sølv. Internasjonale utstillinger. Åpent hele året.
Mark Danner Street 11 · 6000 Kolding · +45 76 33 81 00 · www.Koldinghus.dk

Danish Railway Museum
Det er masse å oppleve den danske Railway Museum: Se gigantiske lokomotiver, trenere og ferje modeller. Det er trailere for royalty, rike og fattige. Erfaring reiser gjennom mer enn 150 år. Prøv en tur mini tog, drevet av tog på datamaskinen, kjøre med modelljernbane, eller slappe av på toglegepladsen.
Dannebrogsgade 24 · 5000 Odense C · +45 66 13 66 30 · www.Jernbanemuseum.dk

Naturama - moderne naturhistorie
Oppdage, spille og lære - Naturama moderne naturhistorie, hvor dyr på sjøen, er på land og i luften iscenesatt med lyd, lys og bilder. Komme nær elg, bjørn, hjort, villsvin, hval skjeletter og en isbjørn på 3 meter. Spille reven bak øret, rør av forskjellige skins og bein, løs moro oppgaver og lære om dyrene fantastiske verden. Aktiviteter for barn og voksne i helger og ferier. Kafé og butikk. Se programmet på nettsiden deres.
Dronningemaen 30 · DK-5700 Svendborg · +45 62 21 06 50 · www.Naturama.dk

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Grillplass
 • Avstander

  • Golfbane
   6 km
  • Hav/fjord
   50 m
  • Innkjøp
   500 m
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   100
  • By
   1 km
 • Barneaktiviteter

  • Aktivitetsrom/lekerom
  • Barnebasseng
  • Lekeplass
  • Trampoline
 • Generelt

  • Byggeår
   1977
 • Innredning

  • Myntvaskeri
  • Røykfritt hotell
 • Velvære

  • Solarium
  • Svømmebasseng inne
  • Svømmebasseng ute