Oversikt

Beskrivelse

Om Bogense Beach Holiday Park
Holiday Centre Bogense Beach har den perfekte setting for en eventyrlig ferie for hele familien. Vi lever i arkitekt egnede villaer - noen Vedovn, badstue og spa. Innen gangavstand fra sentrum av feriestedet er 700 år gamle kjøpstaden, Bogense, med sine mange restauranter og shopping, og bare en halv times kjøretur unna Odense. Her kan du inkludert besøk HC Andersens barndomshjem, butikk i gågaten, og se sjøløver og løver blir matet i Odense Zoo.

Høyre neste ferie sentrum finner du Bogense basseng, hvor du kan få du en dukkert og en berg-og dalbanetur i vannsklie. Dagen kan ende med en hyggelig spasertur langs Bogense havnen, hvor du kan oppleve den ekte maritime atmosfære. Spis middag på en av de mange restaurantene i Bogense, eller nyte hjemme på ferie midt på terrassen din.

Som gjest på Holiday Centre Bogense Beach har du gratis tilgang til svømmebasseng med vannsklie.

Merk! - Når alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs
Leilighet Type: 1, 2 og 3 har egen badstue og spa.
Innendørs basseng med vannsklie (35 M)
Fitness
Steam

Utendørs
Lekeplass
Tennis *
Mini Golf *
Bogense Strand Camping lekeplass *

Området
Strand: 600 m
Shopping: 400 m
Center: Bogense, 600 m
Restaurant: 350 m

* For en ekstra avgift
Tennis og golf i høysesongen.

MERK: Innendørs svømmebasseng med gym / dampbad er tilgjengelig året rundt - Andre vanlige fasiliteter er tilgjengelig mellom påske til og med uke 42

Området rundt Holiday Bogense Beach
Her, både familier og par nyte ferien i vakre beliggenhet, nær både stranden og naturen. For eksempel, i den siste året har brakt en vakker sandstrand like vest for Bogense. Bare I nærheten her er det store svømmebassenget som skaper utkikk etter både barn og voksne. Bogense Marina er etter flere utvidelser nå blitt den største på Fyn med plass til 760 båter. Rett ved siden av havnen er det idylliske havnen, med sin unike atmosfære har blitt sammenlignet med Nyhavn i København. Hvis du ønsker fritid opplevelser er både avslappende og aktive muligheter. Ta for eksempel på en fisketur eller besøke Gyldensteen Golf Klubben. En spasertur i "Bogense grønne hjertet" et vernet naturområde, også anbefalt.

Odense
I midten av Danmark, og midten av den grønne øya Fyn er Odense - HC Andersens fødeby og Danmarks tredje største by med nesten 200.000 innbyggere. Odense på Fyn eventyr hovedstad og en av de eldste byer med mer enn 1000-årige historie.
Odense er en av de beste byene og tilbyr et bredt rekke interessante severdigheter, som den mest kjente er HC Andersen med sjeldne og unike utgaver av vår verdensberømte forfatteren eventyr, konfidensiell brev, notater og personlige eiendeler og mye mer.

LEGOLAND ® Billund
Nordmarksvej • 7190 London • 75 33 13 33 • www.Legoland.dk

HC Andersen
I den gamle byen Odense er forfatter Hans Christian Andersen Fødested. I museet får du historien om dikterens fantastiske liv - fra vanskelige år som en dårlig skomaker til århundrets største eventyr forfatter. Du kan utforske HC Andersens univers, blad gjennom sine bøker og reiser skjermer, og høre hans opplevelser på lytteposter. Museumsbutikken er en stort utvalg av bøker av og om Hans Andersen. Bangs Boder 29 · 5000 Odense C · +45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Den fynske Village
Oppdage en Fyn bygdemiljø som det så ut på HC Andersen, med bindingsverkshus, blomsterhager, gjerder og tjern - alt omgitt av dyrket mark. På mange dager i året og hele sommeren, kan du møte folk fra Living History, som i sine bonde kostymer og utføre dagliglivets aktiviteter, de bidrar til en livlig atmosfære i landsbyen.
Sejerskovvej 20 · 5260 Odense S · 45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Museum of Koldinghus
Stronghold - Royal Castle - Ruin and Museum. Grunnlagt i midten 1200-årene som et slott, ombygd i 1400 - og 1500 år med kongelig residens, brent 1808 av spanske soldater uforsiktighet med ild. Moderne unike restaurering, som ble tildelt Europa Nostra-prisen til 1993rd Kulturell Museet for dansk kunst og industriell kunst siden renessansen. Danmarks største utstilling av danske sølv. Internasjonale utstillinger. Åpent hele året.
Mark Danner Street 11 · 6000 Kolding · +45 76 33 81 00 · www.Koldinghus.dk

Danish Railway Museum
Det er masse å oppleve den danske Railway Museum: Se gigantiske lokomotiver, trenere og ferje modeller. Det er trailere for den kongelige, rike og fattige. Erfaring reiser gjennom mer enn 150 år. Prøv en tur på en mini tog, drevet av tog datamaskinen, kjører med modelljernbane, eller slappe av på toglegepladsen.
Dannebrogsgade 24 · 5000 Odense C · +45 66 13 66 30 · www.Jernbanemuseum.dk

Naturama - moderne naturhistorie
Oppdage, spille og lære - Naturama moderne naturhistorie, hvor dyr til sjøs, på land og i luften iscenesatt med lyd, lys og bilder. Kom nær elg, bjørn, hjort, villsvin, hvalskjelett og en isbjørn på 3 meter. Spille reven bak øret, rør av ulike skinn og bein, løse morsomme oppgaver og lære om dyrene fantastiske verden. Aktiviteter for barn og voksne i helger og ferier. Kafé og butikk. Se programmet på nettsiden deres.
Dronningemaen 30 · DK-5700 Svendborg · +45 62 21 06 50 · www.Naturama.dk

Castor
Castor er "en fin gammel dame", en dansk ketch fra 1936, bygget tilfiskeri på A / S Jensen og Lauridsen Shipbuilding i Esbjerg.I 1996, Castor kjøpt av en gruppe innbyggere i Bogense. Castor er 52 fot lang og 16 fot bred, veier 40 tonn, en dybde på 3 m, og omfatter 39 passasjerer. Det 4 faste seil: storseil, mesan, fokk og klyver.
I sommer seiler Castor i rute til Samsoe, Endelave, Tuno, Juelsminde og Løveodde. I tillegg, fast solnedgang turer, pirat turer, sel og nise turer Guidet av det danske samfunnet for naturvern, og til slutt går "ut av det blå" mannskapet og passasjerene satt seil avhengig av vind og vær. Ha en fin tur!

Fasiliteter

 • Avstander

  • Hav/fjord
   500
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   83
  • LEGOLAND
   90 km
 • Barneaktiviteter

  • Lekeplass
 • Generelt

  • Husdyr tillatt
   Nei
 • Velvære