Oversikt

Beskrivelse

Om dune Holiday
Centre Klitten ble avsluttet i 2003 med en vakker hovedbygning, minner om tidligere koselige badehoteller. Hovedbygningen er en av vestkystens beste begrunnelse i front row, kun 1 minutt fra stranden. Leilighetene har spektakulær utsikt over sanddynene fra balkongen 1. etasje. I tilfelle av to liknende typer flate konstruert forskjøvet i forhold til hverandre.

Alle rommene har 2 soverom og en dobbel sovesofa i stuen. Du finne en nydelig svømmebasseng med dusj, spa og badstue. Husene har sin egen dør inngang og to store terrasser.

Foruten Nordsjøen nydelig svømming har mulighet til å kjøpe tilgang til Danlands stort badeland for bare £ 100 kl. dag / pr. leilighet uavhengig av hvor mange folk er. Søndervig Badeland er mindre enn 500 meter fra dune.

MERK - Som gjest på Holiday Klitten deg mot DKK 100, - per natt. per dag. familie / leil har tilgang til svømming på den nærliggende Holiday Søndervig. Billetter kan kjøpes i resepsjonen Blant fasilitetene er et stort og moderne badeland med både baby og barnebassenger, velvære aktiviteter som badstue, spa, dampbad og solarium, lekerom og mye, mye mer.


Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Badstue
Hot Tub

Området
Strand: 100 m
Shopping: 150 m
Center: Søndervig, 150 m
Restaurant: 150 m

Området rundt dune ferie i Søndervig
Området rundt Søndervig er unik, med stranden og sanddynene dørstokken. Holmsland Dunes, White Sands og den gamle bydelen Ringkøbing er alle innen noen minutters kjøring. Hvis du er modig det, er Ringkøbing Fjord kjent over hele Europa som en av de beste stedene for vind- eller kite surfing. Kan anbefales er den hyggelige byen Ringkøbing. Har gjort mye for å bevare det gamle miljøet, og ca. 150 hus er registrert som som ikke kan enkelt gjøre endringer i dører, vinduer og taktekking. Ringkøbing Museum er rettet til områdets arkeologi og markedet byen og bondekultur. Kirken i byen har et tårn, som er preget av å være bredere på toppen enn i bunnen. På østsiden av Ringkøbing Fjord Spelling Airport med dansk Veteran: to hangarene med edle, gamle fly, inkludert en stor samling av dansk designet KZ-fly og jetfly som Starfighter, Meteor og svenske Draken tillegg til mange flyhistoriske effekter.

Adventure Golf - golf på en morsom og spennende måte
13500 kvm. flott og hyggelig opplevelse å ha med aktiviteter Adventure Golf, Fotball, Golf, Boller / Putt Curl, Play Garden og Cafe. Perfekt mulighet for sosialt samvær med venner, familie eller kolleger, mens konkurrere i helt nye spennende og utfordrende golf aktiviteter.
Søtangevej 1 · 6950 Ringkøbing · 45 97333500

Lyngvig Prince Lyngvig
Prince fyrmostre og vinnere er klar igjen til å få begynne å arbeide. Fra begynnelsen av april åpner Lyngvig Fyr og det vil igjen være mulig å nyte view from the top of fyret. Support Association Lyngvig prince Venner var sist år innarbeides i mars, 14 pensjonert for menneskeskapte sparken slik at fyret fortsatt holdes åpen og tilgjengelig for publikum.
Golf Nærområdet har golfklubben Holmsland Dune Golf
Les mer på: www.holmslandklitgolf.dk

Legoland
Oppdag en verden bygget fra Lego-klosser. Her finner du et vell av karuseller for hele familien.
Nordmarksvej • 7190 London • 75 33 13 33 • www.Legoland.dk

Jesperhus - mye mer enn blomster og bier.
Det er både fart og spenning, tid til ettertanke og masse pedagogiske erfaringer i Jesperhus. En tredjedel av parken er dekket. Her finner du vår 4D kino, Jungelzoo med interessante planter, frittgående apekatter og iguaner og moro jungelen. En tredje er blomsten park, hvor du kan finne inspirasjon til din egen hage, nyte farvepragten, smak og dufter sansealleen og nyte en god kopp kaffe på Café Klodshans. A tredje er lekeplassen med morsomme rides, båter, biler, karusell, ponniridning, hoppeslott, sand bokser og og mye mer.
Legind Mountains · 7900 Nykøbing · 45 96 70 14 00 · www.Jesperhus.dk

Kystcentret - Terrarium og aktivitet
Kystkultursenter er Danmarks første kyst terrarium - se vipers, øgler, frosker og padder. Her kan du også bygge demninger, lage bølger med begge hender og føtter, la hendene forsvinner inn i kvikksand eller seile med fjernkontroll tråler. Se også utstilling av den dramatiske stranding av den russiske fregatten "Alexander Nevsky" og besøke vår spesielle kino. Senteret er åpent gjennom hele året.
Kystcentervej 3 · 7680 Thyborøn · 45 96900200 · www.Kystcentret.dk

Jyllandsakvariet
Tør du klappe en hai på hodet med en krabbe i hånden og stryking en flatfisk over ryggen? Prøv å finne rav, ombordstigning en fiskebåt og legger hånden på en gigantisk hval skallen. Mange erfaringer gjennom året for både barn og voksne. Åpent hele året. Hele Amber Aage utstilling av rav fra Nordsjøen er flyttet til Jyllandsakvariet. Vesterhavsgade 16 · Postboks 71 · 7680 Thyborøn · +45 97 83 28 08 · www.Jyllandsakvariet.dk

Kalkgruber
Verdens største kalkbrudd. En endeløs labyrint av gallerier med grotter så store som katedraler og smale ganger, hvor en voksen mann ikke kan gå oppreist. Det er 60 km med gallerier, hvorav ca. 2 km informert. Det synes multimedia over den største innsjøen i gropen et hav av lys, hvor kalkstein og groper historie reflektert i vannet. Utstilling og film om flaggermus, geologi og historie Lime Plant. Se nettsiden for åpningstider.
Kalkværksvej 8, Mønsted · 7850 Stoholm Jylland · +45 86 64 60 11 · www.monsted-kalkgruber.dk

Hjerl Heath
Kjent for sine live demonstrasjoner både i sommer og i julen med særlig workshops, dampsagenes veterandamptog og en steinalderboplass. Museets 50 bygninger, den danske landsbyen utvikling fra 1500-tallet til opp til 1900, inkludert Danmarks eldste gården "Vinkelgården" fra rundt Den 1530th Det er også skog og MOSEBRUG museum og en samling av gamle danske husdyrraser. Se nettsiden for åpningstider og spesielle hendelser
Hjerl Hedevej 14 · 7830 Vinderup · 45 97 44 80 60 · www.hjerlhede.dk

AQUA
4 - stjerners aktivitetshus og Nord-Europas største ferskvann akvarium med lekne otere, stikkende lappedykkere, sjarmerende bever, glupsk gjedde og massevis av andre spennende ferskvann i deres element. AQUA er omgitt av en vakker park ned innsjøene med dyr, vann lekeplass, hinderløype, utendørs grill og kafé. Daglig aktivitetsprogram med feedings av dyr Dagens overraskelse, etc. - Åpent hele år.
Vejlsøvej 55 · 8600 Silkeborg · 45 89 21 21 89 · www.Aqua-ferskvandsakvarium.dk

Jyllands Park Zoo
Forskjellige Zoo, barnas paradis - Over 700 dyr - Kom i kontakt med, spille med og hjelpe mate dyrene - Sea Lion Show - Lekeplasser i Danmark største Hoppeslottet - Tog, båter, karuseller osv. - Kafé og kiosker - Jyllands Park Zoo og alle dyrene ser frem til et besøk.
Haunstrup på Herning · Haunstrupvej 13 · 6920 Videbæk · 45 97 16 61 20 · www.Jyllandsparkzoo.dk

Fasiliteter

 • Avstander

  • Golfbane
   3 km
  • Hav/fjord
   150 m
  • Innkjøp
   50 m
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   80
  • Restaurant
   150 m
  • By
   300 m
 • Velvære

  • Badstue
  • Spa