Oversikt

Beskrivelse

Gudhjem - ferie på den solfylte øya
Gudhjem Holiday Park kan du nyte solen over Gudhjem på første rad. Her Bor du og din familie i sjarmerende villaer vakkert beliggende på en skråning - noen med utsikt over Østersjøen. Herfra har du gå bare noen få minutter til stranden, og havnen er bare en 10 minutters behagelig spasertur unna.

Gudhjem er utrolig sjarmerende med sine bratte og svingete gatene, godt bevarte bindingsverkshus og de mange smokehouse skorsteiner. Området i og rundt Gudhjem er ideelt for korte eller lange turer langs de mange stier, både skogen som langs den vakre kysten. Fra Gudhjem Harbour daglige avreise til den unike og historiske steinete Christiansø, der alt fra bygninger til dyrelivet er beskyttet. Tilbake i feriepark, kan du slappe av, bade og sole seg i det store utendørs svømmebassenget, og om kvelden kan du nyte solnedgang over Gudhjem.

Merk! - Når alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Sauna *
Klesvask *
Foosball *
Internett i resepsjonen

Utendørs
Svømmebasseng (10x25m) 1
Foosball
Jumping Pillow
Lekeplass
Tennis *
Petanque
Sykkelutleie

Området
Strand: 800 m
Shopping: 100 m
Center: Gudhjem, 500m
Coastal, 200 m
Restaurant, 300 m

* For en ekstra avgift

Første) Svømmebassenget er åpent og oppvarmet fra 1/6-31/8.

Området rundt Gudhjem
I en av de vakreste stedene på øya - nemlig Gudhjem - se Ferie Gudhjem. Flere av hyttene har havutsikt, og alle har air condition. Her er alt rett rundt hjørnet. Idyllisk Gudhjem med hollyhocks og byens karakteristiske røde teglsteinstak som slynger opp og ned åser, lukten av tjærebredde garn og smokehouses i den koselige havnen. Helligdomsklipperne, Paradise Hills og Østersjøen så langt øyet mot Christiansø i øst og Dueodde sør. Bornholm er barnas øy, og du vil finne opplevelser og aktiviteter for alle aldre. Du kan inkludere oppleve Bornholm Medieval Centre og Joboland.

Middelalderske sentrum
Medieval Centre er et opplevelsessenter bare 500 m fra Østerlars Round Church og den vakre naturen i Bornholm. Dette er kultur og natur i tid 1300-1450, med stor Mann Farm og bygdeutvikling med spennende aktiviteter for både barn og voksne. Du kan også prøve å delta i dagliglivets aktiviteter i en autentisk atmosfære blant raser, vannmølle, vaskerom og mye mer. Bueskyting, workshops, turnering kurs, sjonglering, sverdkamp, ??øltelte, handel boder, servering telt, scene og mat boder. Du kan også delta i skattejakt "Jakten på TEMPELRIDDERSKATTEN".

Joboland - Brændesgårdshaven
I Joboland - Brændesgårdshaven kan du kaste deg rundt 4 temaer: Badeland, zoo, action / lek og haven.Du kan fråtse i 6000 m2 badeland, der vannet er alltid min. 22 grader. Udstryret med alle 5 lysbilder, luna loop, sprø elven og en vakker innsjø med mange robåter. Det er også mini golf, bowlingbaner, elektriske biler, klatring land og Hoppeslottet. I dyrehagen kan du inkludere møte fjellgeiter, gibbons, nesehorn, yaks og andre Hagen er vakkert anlagt med små innsjøer og fontener, og det er lett å finne en grønn flekk å hvile på. Når du blir sulten, vil du også finne en stor kafeteria med moderate priser, men du er også velkommen til å ta med egen lunsj. En billett betalt, alle rides gratis.

Rundkirkene
Fire av Danmarks totalt 7 rundkirkene kan bli funnet på Bornholm. Østerlars Kirken er Bornholms største og eldste rotunde og sannsynligvis den mest kjente av ca. 120000 årlige besøk. Kirken ble bygget ca. 1150 og inni deg kan nyte veggmalerier fra rundt 1350. Nye kirken er den minste av de fire rundkirkene fra Bornholm og skal være oppført i begynnelsen av 1200-tallet. Den sterk søyle i midten av bygningen er vakker og rikt dekorert med veggmalerier. Ols kirke er den høyeste og mest elegante med sine 26 meter. Er Bygget rundt. 1150, men gjenreist og forsterket flere ganger. Kirken har ni skyttegab og den øverste del av veggen er åpenbart en del av brystningen. En festning, som i sin tid var umulig å erobre fiender. Nylars kirke regnes som den best bevarte runde kirke og vitne mer av en fortid som et forsvar. Det antas å være bygget i 1160 og har vakker veggmalerier på sentralpilaren av kirken. Kirken også to av Bornholm ca. 40 runesteiner.

Museer
I Nexo er et museum oppkalt etter Bornholm stor poet Martin Andersen Nexo (1869-1954). Pelle Erobreren er hans mest berømte verk. Museum viser hvordan han levde fra 13-års alder. Bornholm Museum, se Rønne. En Kulturhistorisk museum, reflekterer 10.000 års historie. Se særlig den kjente Bornholmderure, minner fra krigen, maritim historie og mer. Erichsens Farm, også i Rønne er en by og hage museum. Den vakre bygningen er fra 1806 og har huset en fin gammel familie forbundet med moderne artist. Hagen er et unikt eksempel på en provins har fra 1800-tallet. Holger Drachmann flyttet inn i huset og endte opp med å gifte imidlertid kort med Wilhelmine Erichsen. I Rønne kan du også besøke Hjorths Factory. Utstilling av keramikk og keramikk fabrikker og produkter ned fra 1800-tallet. Det er verksteder og i butikk kan du se og føle de fine keramikk før du kjøper. På Hjorts Factory startet produksjon med vannkjølere og match holdere og salg gikk bra, så det ble utvidet med inkludert tegn og populære greske vaser.

Paradisbakkerne
Det er i paradis åsene som du finner Rokkestenen og mange andre fortidsminner og severdigheter. Du beveger deg i et kupert steinete landskap med daler og unike naturlige løvtrær. Her er flere idylliske innsjøer og gamle højlyngmoser.

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Petanque/boule
  • Tennisbane ute
 • Avstander

  • Hav/fjord
   200 m
  • Innkjøp
   100 m
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   330
  • Restaurant
   300 m
 • Barneaktiviteter

  • Hoppepute
  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   1977
 • Innredning

  • Myntvaskeri
 • Velvære

  • Badstue
  • Svømmebasseng ute