Oversikt

Beskrivelse

Baltic Sea Holiday Centre på Moen ligger i et av Danmarks vakreste naturområder. Vi lever i de vakre leiligheter rett ved siden av havnen, hvor du kan følge i seiling livet. Nyt ferien på barnevennlig strand, som er bare opp til feriesenter, og når badedrakt trenger en tørr pause, kan du utforske noen av de mange aktiviteter og severdigheter som er i området.

Cliffs, med sine svimlende høyder, den vakre utsikten og den nye, spennende Geocenter det perfekte reisemålet for både barn og voksne. Slå en svinge av Liselund Castle, Crocodile Zoo i Eskilstrup, gi barna en vill erfaring i Knuthenborg Safari Park, eller besøk Viktor Vandorm i BonBon-Land. Hjemme på ferie sentrum kan du slappe av og nyte kvelden i den koselige terrasse eller balkong.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Tennis Vaskerom ** avgift

Utendørs
Boccia
Croquet
Grill
Lekeplass

Området
Strand: 100 m
Shopping: 100 m
Center: Stege, 18 km
Restaurant, 100 m

Området rundt Østersjøen Holiday Centre
Feriecenter Østersjøen er unik mellom en marina og en barnevennlig strand, så her livet rundt sentrum.

Cliffs
Besøk en av Danmarks mest fascinerende naturfenomener. Cliffs stiger 128 m fra sjøen, og er dermed Danmarks høyeste klippe. Fra parkeringsplassen på Geocenter er nesten 500 trinn ned til stranden hvor venter et fantastisk skue. På klippen kan du også se ville orkideer, vandrefalk og sommerfugler blant annet den sjeldne sort-prikket sommerfugl. Feriestedet ligger bare 7 km fra klippen.

Geocenter klipper
GeoCenter klippene er unik, hvor dansk kritt fundament dramatisk fall vertikalt til Østersjøen. Like utenfor døren er en klippe med den vakreste og til tider mest voldelige natur. Geocenter fylt med erfaringer. Du kan blant annet oppleve livet i kritt sjø, løfte fjell, gå gjennom Ice Age isbreer, lage din egen klippen kollapser, delta i aktiviteter og gå på turer med natur guider eller se 5 av de beste artistene bud for Danmark og Møns Klint geologiske opprinnelse.
Stengårdsvej 8 · 4791 Borre · +45 55 86 36 00 · www.Moensklint.dk

Moen Golf Center
På Cliffs golfbane kan du spille en 18-hulls runde golf på en vakker bølgende kurs rundt Stege Nor. Prøv også Pay & Play på klubbens par 3 lane. Når du bor på Danland Klintholm Marina Park, får du 10% rabatt greenfee.
Klintevej 118, Keldby · 4780 Stege · Tel: 55813260 · www.Moengolfcenter.dk

BonBon-Land
Ta med familien på BonBon-Land på Kotri og tilbringe en hel dag i en av Danmarks mest kjente og mest morsomme fornøyelsesparker. Med 70 mer enn rides er er ritt enhver smak. Når inngangen er betalt er alle rides gratis. Og så selvfølgelig er det mulighet til å lage sine egne Lollipop og kjøpe søtsaker. I BonBon land vil du også finne mange spisesteder og restauranter.
Gartnervej 2 · 4684 Holmegaard · +45 55 53 07 00

Gavnø
Gavnø er en av Danmarks største kulturskatter. Gavnø inneholder en stor samling av kunstverk, samt Nord-Europas største private maleri samling av nesten 1000 malerier. Sommerfugler Land og afrikanske Fjellgeiter. Natur Playground Pirate Land og skatt. Slottsparken tilbyr inkludert den største tulip utstillingen, sensoriske hage, unik dukke utstilling og en romantisk rosehage. Gavnø Abbey kirke fra 1400-tallet Skandinavias mest fargerik kirke. Café tulip, suvenirbutikk og et nytt slott bryggeri.
Gavnø, 4700 Næstved · +45 55 70 02 00 · www.Gavnoe.dk

Medieval Centre
Den lille markedet byen Sundkøbing anno 1398 vert fredelige håndverkere, formidable krigere, modige riddere og to rike kjøpmenn. På markedet dager flokken kjøpmenn for lokale og langdistanse produkter, og gjøglere, musikere og andre pakke gjester byen. Knights øver med sine hester og våpen og høy sommer gjennom daglig dysting. Constable prøver ut krigsmaskiner å projisere med store steiner, og brøler noen ganger våpen og hake homofile. Medieval Centre er et laboratorium for historisk teknologi.
I Hamburg Forest 2-4 · 4800 Nykøbing · 45 54 86 19 34 · www.Middelaldercentret.dk

Geomuseum Faxe
Geomuseum Faxe ligger vakkert på kanten av Faxe Limestone Quarry, som er Danmarks største aktive steinbrudd. Kalksteinen er restene av en 63 millioner år gamle forsteinede korallrev, og du kan finne mer enn 500 forskjellige typer fossiler der nede. Museet tilbyr en stor geologisk utstilling om livet i fossile korallrev, og en kulturell utstilling på kalkbrydningens mer en 900 år lang historie i Faxe. Se mer på www.geomuseumfaxe.dk
Østervej 2 · 4640 Faxe · 45 56 50 28 06 · www.Geomuseumfaxe.dk

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Grillplass
  • Petanque/boule
 • Avstander

  • Golfbane
   13 km
  • Hav/fjord
   20 m
  • Innkjøp
   100 m
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   205
  • Restaurant
   100 m
  • By
   18 km
 • Barneaktiviteter

  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   1986
  • Renovert
   1998
 • Innredning

  • Myntvaskeri
 • Velvære