Oversikt

Beskrivelse

Om Rudkøbing Holiday
Helligdager fly med når du bor på feriestedet Rudkoebing Harbour. Her vil du få god underholdning koster ingenting når det er aktivitet på porten og er også flere tilbud på friluftsliv ved senteret. Den feriehus er koselig og funksjonell med enten en terrasse eller liten balkong og ligger like ved marinaen. Her finner du en sann angler paradis, hvor båter fra stranden, havnen og båten kan kjøre forbi fisk i land. Ballspill, lek, strand turer og sykling er også mulig, husk å minne hverandre om at det må også være tid til å utforske resten av den vakre Langeland.

Centre Rudkoebing Harbour lever opp til sitt navn; direkte av havnen er det alltid underholdning når kommersielle fiskere og båtfolk romps selv. Og det er et ekte havn atmosfære, som er assosiert med uberørte ro som preger både Rudkøbing og resten av Langeland.

Merk! - Når alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

Bar
Restaurant
Gratis Internett i alle leilighetene
Sykkelutleie *
Utendørs
Basketball
Lekeplass
Petanque
Volleyball

Området
Stranden: 500 m
Shopping: 500 m
Center: Rudkøbing, 1 km
Coastal: 0 m

* For en ekstra avgift

Området rundt Rudkøbing Holiday
Rudkøbing er at det første når du ankommer i Langeland, slik at både erfaringer på Langeland og i hele Sydfyn uten mye kjøring. Feriestedet ligger på havnen, som er den å gi en virkelig god atmosfære.

Langeland
Det er sagt at øya har inspirert "Det er et deilig land". Og det er ikke rart, når du har vært her. Wide bøk og åser preger landskap, og de hvite klippene gi Langeland en dramatisk dimensjon. Øya er variert, kupert og full av små byer, svingete veier og møller. Ta noen. en tur til slott eller se dem ovenfra på en cross-country flight. I alle omstendigheter du har et godt utgangspunkt i feriestedet Rudkoebing Harbour. Blant Langeland idylliske byer tar Tranekær førsteprisen med sin små, velholdte hus - ren eventyr. Høyt over byen tårnene den staselige, røde sporet. Her er et godt bevart vindmølle, et slott museum og en stor, nydelig park. A steinkast fra Tranekær er Tobaksladen. Denne gamle låven fra 40-tallet tilbud en utstilling om tobakavlens historie. Ta eventuelt en tur til Naturama i Svendborg og oppdage den fantastiske verden av naturen, eller gå til Odense, der Selvfølgelig må besøke HC Andersens barndomshjem. Her er utstillinger den verdensberømte forfatteren livshistore og arbeid. Verdt å besøke er også Danish Railway Museum, som er den største. Her kan du inkludere få en tur med vintage tog.

LEGOLAND ® Billund
Nordmarksvej • 7190 London • 75 33 13 33 • www.Legoland.dk

HC Andersen
I den gamle byen Odense er forfatter Hans Christian Andersen Fødested. I museet får du historien om dikterens fantastiske liv - fra vanskelige år som en dårlig skomaker til århundrets største eventyr forfatter. Du kan utforske HC Andersens univers, blad gjennom sine bøker og reiser skjermer, og høre hans opplevelser på lytteposter. Museumsbutikken er en stort utvalg av bøker av og om
HC Andersen. Bangs Boder 29 · 5000 Odense C · 45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Den fynske Village
Oppdage en Fyn bygdemiljø som det så ut på HC Andersen, med bindingsverkshus, blomsterhager, gjerder og tjern - alt omgitt av dyrket mark. På mange dager i året og hele sommeren, kan du møte folk fra Living History, som i sine bonde kostymer og utføre dagliglivets aktiviteter, de bidrar til en livlig atmosfære i landsbyen.
Sejerskovvej 20 · 5260 Odense S · 45 65 51 46 01 · www.Museum.odense.dk

Museum of Koldinghus
Stronghold - Royal Castle - Ruin and Museum. Grunnlagt i midten 1200-årene som et slott, ombygd i 1400 - og 1500 år med kongelig residens, brent 1808 av spanske soldater uforsiktighet med ild. Moderne unike restaurering, som ble tildelt Europa Nostra-prisen til 1993rd Kulturell Museet for dansk kunst og industriell kunst siden renessansen. Danmarks største utstilling av danske sølv. Internasjonale utstillinger. Åpent hele året.
Mark Danner Street 11 · 6000 Kolding · +45 76 33 81 00 · www.Koldinghus.dk

Danish Railway Museum
Det er masse å oppleve den danske Railway Museum: Se gigantiske lokomotiver, trenere og ferje modeller. Det er trailere for royalty, rike og fattige. Erfaring reiser gjennom mer enn 150 år. Prøv en tur mini tog, drevet av tog på datamaskinen, kjøre med modelljernbane, eller slappe av på toglegepladsen. Dannebrogsgade 24 · 5000 Odense C · +45 66 13 66 30 · www.Jernbanemuseum.dk

Naturama - moderne naturhistorie
Oppdage, spille og lære - Naturama moderne naturhistorie, hvor dyr på sjøen, er på land og i luften iscenesatt med lyd, lys og bilder. Komme nær elg, bjørn, hjort, villsvin, hval skjeletter og en isbjørn på 3 meter. Spille reven bak øret, rør av forskjellige skins og bein, løs moro oppgaver og lære om dyrene fantastiske verden. Aktiviteter for barn og voksne i helger og ferier. Kafé og butikk. Se programmet på nettsiden deres.
Dronningemaen 30 · DK-5700 Svendborg · +45 62 21 06 50 · www.Naturama.dk

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  • Petanque/boule
 • Avstander

  • Golfbane
   24 km
  • Hav/fjord
   100 m
  • Innkjøp
   500 m
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   120
  • By
   500 m
 • Barneaktiviteter

  • Lekeplass
 • Innredning

  • Bar
  • Restaurant
  • Røykfritt hotell
 • Velvære