Oversikt

Beskrivelse

Om Fyrklit Holiday
Natur Hirtshals er pusten fra deg. Nyt det i fulle bidrag fra Fyrklit, med havutsikt fra de fleste anledninger, eller når du går å utforske spennende sanddynelandskapet rett utenfor døren. Jeg bor i vakre, velutstyrte leiligheter med gratis tilgang til alle fasiliteter. Den store, lyse bassenget har en vakker glass-dekket solterrasse og en nydelig separat barnebasseng, badstue, utendørs svømmebasseng og selvfølgelig en fantastisk badeland reservert for feriesenter gjester, med en 37 meter lang tunnel lysbilde. Hvem tar første sving?

I tillegg feriehotellet et helt hus for seg selv, til de mange innendørs aktiviteter, for eksempel. bordtennis, biljard, spilleautomater og en stor lekerom.

Merk! - Når alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs
Badeland med:
- Barn og baby basseng
- Sauna
- Hot Tub
- Svømmebasseng
- Vann Chute
Ping-pong
Biljard
Dartspill
Gratis internett i resepsjonen
Lekerom
Restaurant Fyrklit *
Slots *
Klesvask *

Utendørs
Badminton *
Basketball
Boccia
Ping-pong
Boule
Crocket
Folding Goats
Grill
Jumping Pillow
Lekeplass
Mini Golf *
Mooncars
Petanque
Sjakk
Stylter
Svømmebasseng
Tennis *
Trampoline
Trim Track
Volleyball

Området
Stranden: 50 m
Shopping: 1,5 km
Center: Hirtshals, 1,5 km

* For en ekstra avgift

Området rundt Fyrklit i Hirtshals
Fyrklit ligger i den vakre Nord-Jyllands landskap, direkte på stranden. Fra de fleste leilighetene er havutsikt. Har Bare en kort kjøretur til Nord-Europas største akvarium Nordsjøen og mange andre morsomme Attraksjoner i Jylland.

Hirtshals Fyr
Besøk den imponerende fyr ligger rett ved siden av Holiday Fyrklit. Her kan du nyte utsikten over Nordsjøen, Hirtshals og Holiday Fyrklit. Sparken fra 1863 og er fortsatt i drift. Det er mulig å gjøre opp i fyret.

Hirtshals
Rett rundt fyret og ned en hyggelig sti finner Hirtshals City, hvor havnen er full av liv. Her kan du se fiskebåter kommer inn med morgen fangst - og lære nye sider ved det danske språket å kjenne den berømte fiskeauksjonen. Du kan også gjøre en innsats for å generell fitness av den 7 km lange merka sti - eller bare sole seg i sanddynene og forberede deg for neste dag ferie gleder. De mange attraksjonene som venter også. Legg eksempel. stoppe ved Hirtshals travle havnen, hvor det alltid er mye liv. Eller ta på Nordsjøen og oppdage Europas største akvarium. Skagen trekker også - med sine gule hus, koselige restauranter og avdelingskontorer hvor Skagerrak og Kattegat møtes. Besøk også Nordjyllands kunstmuseum, designet av Elissa og Alvar Aalto og Baruél og fullførte 1972nd Sett veien forbi kjøpesenteret byen Hjørring. Selv om byen har en eldgammel historie, bærer det ingen spesiell ekstern preg det, men i Vendsyssel Historisk museum kan fornemme noe av den gamle Hjørring og regionen generelt. Museet har flere bygninger og hus, inkludert veldig fin oldsagssamlinger, Kirkekunst, commoners elementer og jordbruksredskaper. I Hjørring nordlige enden er Hjørring Mountains, Heather Hills med god utsikt mot kysten av landet.

Skagen City og District Museum
Kombinert utendørs og utstilling museum med fokus på Skagen-området kulturhistorie. Besøk de rike og de fattige fiskerhus, oppdage spesielle samlinger på fiske, beredskap og shipping. I "Prøv-det-selv hus" kan du leke og lære inn i historien, prøv "Dress-out-hjørnet" og "Cutting Corner". Du sommeraktiviteter både på museet, i smia og museet kutter "Hansa", hvor Skagen og gren kan sees fra sjøen. Spennende kvalitetsopplevelser i et barne-og familievennlig museum på toppen.
PK Nielsen banen 8-10 · DK-9990 Skagen · 45 98444760 · www.skagen-bymus.dk

Hirtshals Fun Park - barnas paradis
33 dekar landlig naturområde med dyreliv observasjon under frie forhold, inkludert hjort, dådyr, hester, esler, aske bjørn, rev, etc. Indian camp m Bål Tipen, bueskyting etc. Stor lekeplass med vippehusker, husker, minigolf og hoppeslott. Sesongen starter: april-september!
Minkvej 10 · 9850 Hirtshals · 45 40 32 47 32 www.fun-park.dk

Aalborg Zoo
Velkommen til City Jungle. I midten av Aalborg er Aalborg Zoo som en grønn oase hvor 140 ulike arter av dyr og nesten 1400 dyr venter å tilby et vell av opplevelser. Opplev isbjørn i deres Grønland innløp eller stå noen centimeter fra verdens største katt - den sibirske tiger. Som det eneste stedet i Danmark, kan du møte den afrikanske elefanten som det er største dyr på land. Hele året er dyrehagen personale forberedt på å gi deg en unik opplevelse. Møt oss på noen av de feedings er spredt ut dagen eller stoppe oss og stille spørsmål.
Mill Parkvej 63 · DK-9000 Aalborg · 45 96 31 29 29 · www.Aalborgzoo.dk

North Sea Oceanarium
I Nord-Europas største akvarium kan du med Skipper og hans Mannskapet ta på en ekspedisjon i Nord Soren og utforske de 7 byer - til land, til sjøs og til bunnen av den dypeste stedet i Nordsjøen. Du bestemme antall felgen, og hvor lenge du ønsker å utforske hver sted. Du kan bli med på først når vår dykker hopper direkte ned til klump fisk og alle de andre sulten fisk. Du møter de søte selene og kan klappe en stein eller en krabbe på ryggen. Prøv å dykke inn Kaskelottens verden og lære om sjøslaget. Utforske lekeplassen med fyr og taubane og utforske den nye interaktive utstillingen. Ha en fin tur! Billetter til Nordsjøen kan med fordel kjøpes i resepsjonen
Will Mosevej 2 · 9850 Hirtshals · 45 98 94 41 88

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  Dyreinnhegning/klappedyr
  Ja
  Badminton ute
  Ja
  Grillplass
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ute
  Ja
 • Avstander

  Hav/fjord
  200 m
  Innkjøp
  2 km
  By
  2 km
 • Barneaktiviteter

  Lekeplass
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Trampoline
  Ja
 • Innredning

  Myntvaskeri
  Ja
  Røykfritt hotell
  Ja
 • Velvære

  Badstue
  Ja
  Spa
  Ja
  Svømmebasseng inne
  Ja
  Badeland
  Ja