Oversikt

Beskrivelse

Om Coastal Feriehus i Gilleleje
På Holiday Coastal hus kan du høre og lukte Kattegat dager runde. Med den vakre Gilleleje Beach som nærmeste nabo, er det mye som lange dager på vannet kanten - stranden har blått flagg-stranden. I sommer kan du selvfølgelig bare plante barna ved bassenget med de andre glade ferie følgesvenner. Utsikten fra de koselige hjem ideelle for mange timer slappe av på terrassen.

En, to eller tre is om dagen? Helligdager er ikke de store avgjørelsene, og gjøre gjøre godt for å bestemme hvor mange ganger må rope "ice", som må snaps til lunsj brann eller hentet fisk med Adams i havnen. Du kan også bare la kokken i "restaurant" sikre mat. Han er nemlig godt å lage mat hele familiens favoritt mat - og gir deg også som dagens domstol, slik at du kan spise hjemme i hytta.

Gilleleje og den praktfulle kystlinjen byr på mange spesielle naturopplevelser. Ta for eksempel turen til nærliggende "Russland" og oppdag Rudolph Tegner fantastiske skulpturer i heien. Eller oppleve kysten sommer fenomen med både soloppgang og solnedgang fra samme sted. Om Sommeren er den lyse natten, og om vinteren dagene er korte og volatile, og lyset i skumringen unik.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

· Pool, 26o
· Sauna (felles m / f)
· Barn Utstyr *
· Solarium *
· Launderette *
· Restaurant (ikke døgnåpen)
· Selskapslokale *
· Bordtennis
· Dart
· Biljard
· Gratis internett i alle hjem

Utendørs
· Pool
· Barnebasseng
· Playground
· Petanque
· Jumping Pillow
· Spille feltet
· Gratis parkering

Området
·
Strand: 100 m
· Shopping: 1 km
· By: Gilleleje 3 km

* For en ekstra avgift

Området rundt Gilleleje Feriecenter
Gilleleje er en av de mange koselige Nordsjælland byer. A livlig turist, kommersielle og fiskehavn, som har klart å beholde mye av de opprinnelige fiskeværet små smug og ståtækte gamle hus. Butikker av alle slag karakteriserer hovedgaten som supermarkeder, slaktere og Bakers. Hvert år arrangeres Hill Festival, Harbour, Jazz på havna, Art Round og kunst i fileten.

Gilleleje var mindre enn 2 Verdenskjente for å møte sted og avreise port for mer enn 1000 danske jøder, der lokalbefolkningen hjalp med gjemmesteder og fiskere senere sejlladsen til friheten i Sverige.

Gilbjegstien
Danmarks vakreste tursti med panoramautsikt til Kullen i Sverige. Stien starter ved stranden blå flagg stranden i vest for feriesenteret hus 151 og passerer hele ferien sentrum og øst for Zealands mest romantiske fiske Gilleleje. I alt en flott tur rundt. 3 km av Danmarks vakreste naturen. Er du en morgenfugl, så begynne å fiske på auksjon. 07.00, ellers du til lunsj på kaien nyte nylagde fiskeretter fra Adams eller kanskje kjøpe litt inn i eldhuset.

Tropical Farm
Tropical Farm ligger ca. 30 km. fra Gilleleje Holiday Centre i byen Melby. Dette vil ta deg til en spennende besøk hage med 70 ulike arter fra hele verden. 11.000 m2 med fuchsia, apekatter, coatis, geiter, tropiske fugler, planter med kenguruer, sauer, marmosets mm Du er velkommen til å ta lunsj med og spise på en av de hage tabeller.

Øresundsakvariet
På Øresundsakvariet kan du nøye se fisk og andre sjødyr fra lyden og tilstøtende farvann. Det er en helt ukjent verden, som utfolder seg på bunnen av de danske hav og fjorder. Barn (og voksne) kan Pat flatfisk, holder en kråkebolle eller se hvordan kamskjell "På flukt" fra sjøstjerner i rørende bassenget. Og viser lav levestedsakvarierne bredder, rock bottom på Grollegrund, de bratte klippene ved Kullen og Du kan se sjødyr som holder de forskjellige stedene.

Kronborg slott
Kronborg slott er en av Nord-Europas viktigste renessansen slott. Worldwide kjent fra Shakespeares Hamlet og stedet der Holger Danske "Asleep". Slottet sto ferdig i 1585 til Frederick II. Plassert direkte til Sound med en imponerende hall (62x12 m), rigsrådssal, Kongens og dronningens kammer, kapell osv. Her kan du også se 7 av dronning scenen stater, gjorde hall, og hele veien tilbake i 1585. Kronborg tilbyr også mange aktiviteter for barn. I tillegg til de mange spesielle hendelser i skoleferien, slottet også en rekke permanente aktiviteter for barna.

Falkonergården
Opplev den klassiske rovfugler. Her kan du lukke opp erfaring tusen år med jakt trening av noen av verdens mest spennende rovfugler som vandrefalk falk, sakerfalk og den russiske steppeørn. Programmet tar 50 min. og startet i en av de thatched gården vinger. For mer informasjon om åpningstider og screenings besøke deres hjemmeside.
David Vænge 11 · DK-3480 Fredensborg · 45 48 48 25 83 · www.Falkonergaarden.dk

Summerland Zealand
Swim, skog og sjovtur for hele familien. Nydelig rides for både store og små. Stort badeland og mer enn 60 aktiviteter. Alle rides er fri, når du har betalt - selv badeland.
Gl Nykøbingvej 169 · DK-4500 Nykøbing S · +45 59 31 21 00 · www.Sommerlandsj.dk

TOPATTRACTIONS København
Hardtslående poster, spenning og ler, krympet hoder og eventyr. Besøk Guinness World Records, The Mystic Exploratory, Ripleys Believe It or Not & HC Andersen Museum.
Østergade 16 og Rådhuspladsen 57 i København · www.topattractions.dk

Canal Tours og Sightseeing med DFDS Canal Tours
Velkommen om bord på en av Danmarks mest populære turistattraksjoner for hele familien: DFDS Canal Tours. Oppleve og nyte vår vakre hovedstad med mange berømte tårn og bygninger fra sjøen. Turen gjennom den trange og idylliske kanalene i komfortable båter er ledsaget av flerspråklige guider. Avgang fra Gammel Strand.
Gammel Strand 26 · 1202 København K · +45 32 96 30 00 · www.Canaltours.com

Tram Museum Skjoldenæsholm
Tram Museum Skjoldenæsholm er Danmarks eneste Sporveismuseet en samling av opptil 80 trikker, tralle busser 3 og 35 veteran trenere. Museet er et dansk-basert internasjonal museum og også trikker fra for eksempel. Holland og Tyskland. Regnes som en av verdens fem ledende sporveismuseer. En original Melbourne trikk tilhører den danske kronprinspar er også å finne i samlingen. Det tilbyr reiser på to seksjoner - en kort avstand fra parkeringsplassen til museet og så en lengre avstand på ca. 2 km. Nydelig rasteplass i skogen. Se hjemmeside for priser og åpningstider.
Skjoldenæsvej 107 · Skjoldenæsholm · 4174 Jystrup Midtsjælland · 45 57 52 88 33 · www.Sporvejsmuseet.dk

Fasiliteter

 • Avstander

  • Hav/fjord
   300 m
  • Innkjøp
   1,5 km
  • By
   3 km
 • Barneaktiviteter

  • Barnebasseng
  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   1985
  • Renovert
   2008
 • Innredning

  • Myntvaskeri
  • Restaurant
  • Røykfritt hotell
 • Velvære

  • Badstue
  • Svømmebasseng inne
  • Svømmebasseng ute