Oversikt

Beskrivelse

Om Karrebæksminde Feriecenter
Den feriehusene er opprinnelig arkitektonisk utformet i stil med den bungalower, en i slutten av 1800-tallet og tidlig 1900-tallet bygget i Kenya og Sør-Afrika. Den feriehus ligger på et stort grøntområde med god plass til å boltre seg på. Husene ble designet av arkitekten Stephan Kappel og er tilgjengelig i to typer:

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Karrebæksminde Holiday Resort ligger på Eno og er et sant paradis for opplevelser for både kropp og sjel. Slapp av, gå i vannet på sandstranden eller tak sykling med høy himmel og fuglesang. Naturen her er i seg selv en lekeplass for hele familien. "Karrebæk Channel" tilbyr livlig atmosfære på den ene siden og soloppgang over Enø på den andre siden.

Vann lekeplass finner på stedet. Vår utendørs svømmebasseng for både små og store vann hund er et populært utgangspunkt for nye vennskap. Her nok plass til store gester og å padle på grunt vann slutten.

På Enø kan du være sikker på at alle smuler fra lunsj er spist opp. Her er en unik fugleliv, spesielt mange rovfugler som eksisterer her. Er i mer fisk enn fugl, prøve lykken i fjorden. Her kan du ta både krabber, flatfisk og reker.

Anlegg
Innendørs

· Barn Utstyr *
· Launderette *
· Restaurant * Åpne i sommer fra 28/6-18/8 pm 17,30 til 22,00 Sct. Hans kveld 17:00-22:00
· Internett i resepsjonen (Desktop PC)

Utendørs
· Jumping Pillow
· Pool (åpent fra 1/6 - 31/8)
· Barnebasseng (åpent fra 1/6 - 31/8)
· Gratis parkering
· Natur lekeplass
· Peis
· Nature Mini Golf
· Bollyeball
· Spille feltet - grønt område med dimensjoner ikke registrert spor

Området
· Strand: 500 m
· Shopping: 1 km
· Center: Næstved, 11 km
· Restaurant: 700 m

* For en avgift

Området rundt Karrebaeksminde
Residences Karrebaeksminde er en liten fiskerlandsby med en strålende bad life atmosfære, kafeer, minigolf og en perfekt strand, som i mange år Har fått "Blue Flag". Finn en benk ved kanalen, vurdere livet som du nyte en kald forfriskning. Kjøp røkt fisk som du kan ta med hjem til lunsj i huset. Og når kvelden faller over byen, kan du ta middag på en av de mange restaurantene som også har kontinuerlig musikalske hendelser.

Næstved-regionen
Ta en dukkert i Karrebæksminde, prøve lykken med en fiskestang, nyte naturen fra en kano på Susa, sykle gjennom det vakre landskapet eller nyte en fottur. Send mor på shopping, er det nok av muligheter og aktiviteter for hele familien! Næstved regnet blant de eldste byene i landet og er en av de største danske byene i middelalderen. Byen er fortsatt i dag den gode 42000 mennesker en av de store danske provinsielle byer. Hele Næstved kommune ca. 80000 innbyggere.

Rønnebæksholm Kunst og Kultur
Rønnebæksholm kunst-og kultursenter ligger i en vakker, nesten 700 år gamle eiendom, som er innstillingen for mange spennende utstillinger, musikk, forelesninger og teater. Boet har produsert alt fra krutt til blomstrende landbruket og Grundtvig giftet seg med enken Marie Toft, som hadde arvet Rønnebæksholm. Hun ble bygget som en gave til Grundtvig, lysthus "vennlighet" av boet sparke. Arbor er bare renovert.

BonBon-Land
Ta med familien på BonBon-Land på Kotri og tilbringe en hel dag i en av Danmarks mest kjente og mest morsomme fornøyelsesparker. Med 70 mer enn rides er er ritt enhver smak. Når inngangen er betalt er alle rides gratis. Og så selvfølgelig er det mulighet til å lage sine egne Lollipop og kjøpe søtsaker. I BonBon land vil du også finne mange spisesteder og restauranter.

Freedom - kanaltur
Skipet Freedom er en oase midt i en travel ferie. Nyt fred og slappe av mens kanal bredder underholder deg med variert Scenen endres - fra skulpturelle industribygg i Næstved Harbour til vakre grønne banker som omgir Danmarks lengste rette kanal. Kanal resultater i den åpne innløpet, og er en stor scenisk scene med rik fugleliv. Fra Fjordseilas Freedom of the grunne farvannet mellom tomten der svært få skip kan seile. Da skipet anløper eventyrslott Gavnø. Opptak til Gavnø kjøpes om bord. Så vi hodet ut igjen på vakre Karrebæk Fjord til Karrebæksminde, som legges til Fish House Enø før seiling tilbake til Næstved. Frihet er ordnet slik at du både kan nyte turen ute på dekk eller inne på små bord.

Gavnø
Gavnø er en av Danmarks største kulturskatter. Gavnø inneholder en stor samling av kunstverk, samt Nord-Europas største private maleri samling av nesten 1000 malerier. Sommerfugler Land og afrikanske Fjellgeiter. Natur Playground Pirate Land og skatt. Slottsparken tilbyr inkludert den største tulip utstillingen, sensoriske hage, unik dukke utstilling og en romantisk rosehage. Gavnø Abbey kirke fra 1400-tallet Skandinavias mest fargerik kirke. Café tulip, suvenirbutikk og et nytt slott bryggeri.
Gavnø, 4700 Næstved · +45 55 70 02 00 · www.Gavnoe.dk

Holmegaard Park
Holmegaard Park er et unikt reisemål som kombinerer det beste i design, uttak, opplevelser og kultur. Spar penger på deilig branded i outlet butikker. Barna kan male keramikk eller lage sin egen lollipop i Bolchehuset, mens de voksne er i stand til å nyte en kald Holmegaard Brew i bryggeriet.
Glasværksvej 54 Fensmark · 4684 Holmegaard · +45 70 25 75 00 · www.Holmegaardpark.dk

Zoopark
Velkommen til en ny og spennende dyreliv park i Næstved! I Zoopark kan du kan oppleve farlige, morsomt og spennende dyr. Komme ansikt til ansikt med sjelden hvit tiger eller møte de små, søte kenguruer, se apekatter eller se giftige reptiler og gigantiske pytonslanger. Zoopark er et barnevennlig park, hvor du har mulighet til å komme tett på dyrene. Nysgjerrige geiter, slem esler og kameler hengiven er noen av de mange dyrene som du kan mate og pet. Besøk også zoovenirforretningen og prøve å ta en slange eller andre skadedyr! Ta en piknik og nyte lunsj i den koselige hjertet hagen ved innsjøen eller besøke den store naturlig lekeplass hvor barn og lekne voksne kan ha det gøy selv. Det er også mulig å kjøpe lunsj og snacks i kiosken.
2 Ålestokvej, 4700 Næstved · +45 60 46 42 00 · www.Zoopark.dk

Kanopadling Rafting
Susåen bukter seg gjennom vakre landskapet rundt Næstved. En kanotur er en vakker måte å oppleve naturen. Ice massene aksjon Zealand for 10.000 år siden har formet landskapet med høye åser, dype daler og store våt overflater. Tystrup-Bavelse innsjøene og Susåløbet Zealands mest vann-rike vassdraget som skjærer gjennom landskapet, og gir habitat for mange vadefugl, havørn, fiskeørn, vann korrodere og store mengder gjess.

Fra middelalderen
Den lille kjøpstad Sundkøbing anno 1398 boliger de fredelige håndverkere tapre krigere, modige riddere og to rike kjøpmenn. På markedet dager flokken kjøpmenn for lokale og langdistanse produkter, og gjøglere, musikere og andre pakke gjester byen. Knights øver med sine hester og våpen og høy sommer gjennom daglig dysting. Constable prøver ut krigsmaskiner å projisere med store steiner, og brøler noen ganger våpen og hake homofile. Medieval Centre er et laboratorium for historisk teknologi.
At Hamburg Forest 2-4 · 4800 Nykøbing · +45 54 86 19 34 · www.Middelaldercentret.dk

Fjord hus - rett ved feriesenteret
Fjord hus i Karrebaeksminde tilbyr hele året aktiviteter for alt, både store og små. Du kan inkludere prøve seg på kajakkpadling, delta i kveldsturer på fjorden med naturen i enten kano eller kajakk, hjelpe de mange sommeraktiviteter for familier og mer.

Geocenter klipper
GeoCenter klippene er unik - hvor dansk kritt fundament dramatisk fall vertikalt til Østersjøen. Like utenfor døren er en klippe med den vakreste og til tider mest voldelige natur. Geocenter fylt med erfaringer. Du kan blant annet oppleve livet i kritt sjø, løfte fjell, gå gjennom Ice Age isbreer, lage din egen klippen kollapser, delta i aktiviteter og gå på turer med natur guider eller se 5 av de beste artistene bud for Danmark og Møns Klint geologiske opprinnelse.
Stengårdsvej 8 · 4791 Borre · +45 55 86 36 00 · www.Moensklint.dk

Geomuseum Fakse
Geomuseum Fakse ligger vakkert til på kanten av Faxe kalkbrudd, som er Den største aktive steinbrudd. Kalksteinen er restene av en 63 millioner år gamle forsteinede korallrev, og du kan finne mer enn 500 forskjellige typer fossiler der nede. Museet tilbyr en stor geologisk utstilling om livet i fossile korallrev, og en kulturell utstilling på kalkbrydningens mer en 900 år lang historie i Faxe. Se mer på www.geomuseumfaxe.dk
Østervej 2 · 4640 Faxe · +45 56 50 28 06 · www.Geomuseumfaxe.dk
Fasiliteter

 • Avstander

  • Golfbane
   5 km
  • Hav/fjord
   500 m
  • Innkjøp
   1 km
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   150
  • By
   11 km
 • Barneaktiviteter

  • Lekeplass
 • Generelt

  • Byggeår
   1979
  • Renovert
   2003
 • Innredning

 • Velvære