Oversikt

Beskrivelse

Om Marielyst Holiday Centre
Av Marielyst Feriecenter har 20 km lang sandstrand for dine føtter. På slutten av sanden strekker Baltisk langt ut av det blå. Rett bak, mellom osp og bjørk, er ditt hus i det naturskjønne området, som vi kalt "The Fragrant plantasjen". Snus i - og se om du kan skille nyansene fra de mange forskjellige tresorter og selvfølgelig salt sjø.

Er det små keepere i familien, de får opptatt i morgen. Plugge dem en matbit, slik at de kan kreve de nysgjerrige fasaner, hele året trinser rundt i sine vakre fjær prakt. Eller oppdage de mange "Easter" bunnies, som kjører rundt i frukthagen under en utvidet våren helg med familien.

Den feriehus i Marielyst Holiday Resort ligger like ved en stor sandstrand. Husene, bygget av tre og ligger midt i en frukthage, er utformet med respekt for naturen rundt. Din eiendom er ikke langt fra landsbyen Marielyst. Husene ble designet av Stephan Kappel.

Merk - Siden alle husene har individuelle eiere kan inventar og utstyr varierer fra hus til hus. De visste bildene gjenspeiler Ikke alle husene interiørdesign og dekorasjon.

Fasiliteter
Innendørs

· Launderette *

Utendørs
· Tennis
· Volleyball
· Playground
· Spille feltet
· Gratis parkering (husk å få parkering skilt i resepsjonen)

Området
· Strand: 500 M
· Shopping: 1 KM
· Downtown: Nykøbing, 13 km
· Restaurant: 1,5 km

* For en ekstra avgift

Området rundt Marielyst Feriecenter Marielyst er en av Danmarks mest attraktive alpinanlegg. I høysesongen vil du finne et stort utvalg av butikker med dagligvarer, klær, håndverk, etc., samt flere gode restauranter og en livlig uteliv. Marielyst er omgitt av vakre strender, skoger og en fuglereservat. Ditt feriehus i Marielyst Holiday Resort ligger direkte til Østersjøen, i et grønt område med alt fra asp til bøk. Ett område som kan utfordre alle barn å spille. Like utenfor byen er i bowlinghallen, mini golf, ridning, go-kart bane etc.

Mulighetene for en flott ferie på Marielyst er like uendelig som brede, hvite strender langs Østersjøen. Når du ikke bare ønsker å sole seg i sand og svømme i den friske bølger, er det et vell av aktiviteter for alle aldre.

En hel flåte av attraksjoner og steder av interesse innenfor rekkevidde. Pluss store shopping muligheter, både av dagligvarer til billige priser og brukskunst, klær, gaver mv Kort sagt, spennende muligheter nok til en lang ferie eller som de fleste opplever det: Turning tilbake igjen og igjen

Marielyst kåret til beste stranden i 2012
Igjen i år har brukerne på Rejseliv.dk heter Marielyst til Danmark Beste stranden.

Preget av den 20 km lange Marielyst stranden er fantastisk badevann ved Østersjøen og den hvite, myke og sandstrender, og de mange fasiliteter som finnes på og rundt stranden.

Nykøbing
Den gamle byen Nykøbing F tilbyr noe for alle hele familie unge og gamle. Byen er omgitt av vakker natur på Guldborgsund og har flere attraksjoner, og tilbyr alt fra historie og dyr til de gode gamle dager. I sentrum av byen, anbefaler vi: - Medieval: Angi Herrens år 1394 hvor riddere og andre gode mennesker seiret. - Nykøbing Zoo: Alt fra kjæledyr geiter, tiger, slanger og frittgående høner. - Museum Falster Memories: Byens historie fortalt med klær, leker og møbler. - The Old Grocery Store: Shop og museum i ett, fra de dager da bestefar var barn. - Abbey Church: Byens eldste kirke, bygget som del av et fransiskanerkloster på 1400-tallet. - Nykøbing Watertower: Ulike utstillinger og en praktfull utsikt fra toppen. - Fire Museum: Gamle brannbiler som kan tilfredsstille en barndomsdrøm. - Frisør Museum: Barber Inventar og brukerutstyr fra de dager da oldefar gikk til frisøren.

Nykøbing har en levende kulturliv med flere kunstgallerier, mange musikalske og teatralske opptredener med store nasjonale og internasjonale navn. Blant annet Nykøbing Revyen i sommermånedene, Nykøbing F, Square Jazz i sommermånedene, Festival i juli og Secrets Night i oktober / november årlig gjentakende hendelser tiltrekker mange.

Byen har en hyggelig gågate miljø med kafeer, gode shoppingmuligheter, mange spesialitet butikker og flere restauranter.

BonBon-Land
Ta med familien på BonBon-Land på Kotri og tilbringe en hel dag i en av Danmarks mest kjente og mest morsomme fornøyelsesparker. Med 70 mer enn rides er er ritt enhver smak. Når inngangen er betalt er alle rides gratis. Og så selvfølgelig er det mulighet til å lage sine egne Lollipop og kjøpe søtsaker. I BonBon land vil du også finne mange spisesteder og restauranter.

Gavnø
Gavnø er en av Danmarks største kulturskatter. Gavnø Castle inneholder en stor samling av kunstverk, samt Nord-Europas største private samling av malerier drøyt 1000 malerier. Sommerfugler Land og afrikanske Mountain Goats. Natur Playground Pirate Land og skatt. Slottsparken tilbyr blant annet på Danmarks største tulip utstilling, sensoriske hage, unike dukke utstilling og en romantisk rose garden. Gavnø Abbey kirke fra 1400-tallet Skandinavias mest fargerik kirke. Café tulip, suvenirbutikk og et nytt slott bryggeri.
Gavnø, 4700 Næstved · +45 55 70 02 00 · www.Gavnoe.dk

Medieval Centre
Den lille markedet byen Sundkøbing anno 1398 vert fredelige håndverkere, formidable krigere, modige riddere og to rike kjøpmenn. På markedet dager flokken kjøpmenn for lokale og langdistanse produkter, og gjøglere, musikere og andre pakke gjester byen. Knights øver med sine hester og våpen og høy sommer gjennom daglig dysting. Constable prøver ut krigsmaskiner å projisere med store steiner, og brøler noen ganger våpen og hake homofile. Medieval Centre er et laboratorium for historisk teknologi.
I Hamburg Forest 2-4 · 4800 Nykøbing · 45 54 86 19 34 · www.Middelaldercentret.dk

Geocenter klipper
GeoCenter klippene er unik - hvor dansk kritt fundament dramatisk fall vertikalt til Østersjøen. Like utenfor døren er en klippe med den vakreste og til tider mest voldelige natur. Geocenter fylt med erfaringer. Du kan blant annet oppleve livet i kritt sjø, løfte fjell, gå gjennom Ice Age isbreer, lage din egen klippen kollapser, delta i aktiviteter og gå på turer med natur guider eller se 5 av de beste artistene bud for Danmark og Møns Klint geologiske opprinnelse ..
Stengårdsvej 8 · 4791 Borre · +45 55 86 36 00 · www.Moensklint.dk

Geomuseum Faxe
Geomuseum Faxe ligger vakkert på kanten av Faxe Limestone Quarry, Danmark mest aktive steinbrudd. Kalksteinen er restene av en 63 millioner år gammel fossilt korallrev, og du kan finne mer enn 500 forskjellige typer fossiler der nede. Museet tilbyr en stor geologisk utstilling om livet i fossil korallrev, og en kulturell utstilling på kalkbrydningens mer enn 900 års historie i Faxe. Se mer på www.geomuseumfaxe.dk
Østervej 2 · 4640 Faxe · 45 56 50 28 06 · www.Geomuseumfaxe.dk

Fasiliteter

 • Avstander

  • Golfbane
   1 km
  • Hav/fjord
   500 m
  • Innkjøp
   1 km
  • Kjøretid LEGOLAND (min.)
   210
  • Restaurant
   1,5 km
  • By
   2 km
 • Innredning

  • Myntvaskeri
  • Røykfritt hotell
 • Velvære