Oversikt

Beskrivelse

MERK: GRATIS tilgang til bading i Van der Valk Resort Linstow (10 miles)

Velkommen til Natural Resort Drewitzer See - en familie resort Omgitt av skog og sjø!

Tilbringe alene, som et par eller med hele familien for et par dager og slappe av ved vakre innsjøen i naturreservatet Müritz i Nossentiner Schwinzer Heath.
Nyt et fredelig og avslappende ferie rett ved sjøen og omgitt av skog og utforske det vakre landskapet i området.

Den Mecklenburg Lake District er det største sammenhengende område av innsjøer i Tyskland. Mer enn tusen store og små innsjøer forbundet av elver og kanaler. Landskapet fascinerer ikke bare fordi sin grasiøse naturen, men også ved sin kulturelle rikdom.
Mellom skogkledde åser og rolige innsjøer er mange herregårder og Slottene gamle parker og hager, og en utrolig rikdom av kulturminner, kunstskatter, museer og gallerier. Her går på jakt etter spor av kjente og kjente kunstnere som Ernst Barlach og Fritz Reuter.

Dra nytte av den glimrende beliggenheten like ved Drewitzer innsjø og utforske omgivelser på mange sykling og turløyper.
Byen Waren an der Müritz bare 30 km fra sentrum av feriestedet.

Det 14 mål store feriestedet er omgitt av en full landskap av Praha Mecklenburg-Vorpommern i naturreservatet "Nossentiner Schwinzer Heath."
Den feriested bestående 22 villaer og 26 doppelthuse alle lokalisert midt i skogen, resepsjon, restaurant med regional og internasjonal mat Restauranten terrasse med utsikt over innsjøen, spa, sauna, massasje (ekstra kostnad) innendørs svømmebasseng, tennisbane, minigolf, bordtennis, sykkelutleie og gratis parkering.

For yngre gjester, en lekeplass og dyr penn.

Har du også av de mange fritids-og underholdningsfasiliteter i Van der Valk Resort Linstow (10 km). Noen anlegg er gratis.

Rent og klart vann preger bevart Drewitzer Lake. Den lille stranden inviterer deg til å slappe av. Du kan også hvile på sjøen i en av de godkjente robåter og nyte stillheten. Siden innsjøen er beskyttet, er det forbudt å kanopadling, motor, seil, gummi eller motorbåt, også ikke dykke, surfe eller fiske fra land.

MERK: Vi merker oss at alle bilder av husene levende eksempler, med innredning og utstyr varierer.

Tillegg for 1 Pet per. dag DKK 75, - (kun forespørsel)