Oversikt

Beskrivelse

Velkommen til Van der Valk Resort Linstow
Van der Valk Resort Linstow ligger bare 55 km sør for Rostock byen Linstow, og er det perfekte feriestedet for en ferie i alle årstider. Ta med deg familie eller venner og ha en fin ferie med mange forskjellige aktiviteter for både voksne og barn.

Den tekket hus og leiligheter i Van der Valk Resort Linstow alle høy kvalitet og har alle moderne fasiliteter.

Van der Valk har en stor tropisk badeland med vannsklie og boblebad. Det er også barnebasseng med sklie og barn har også en badstue og skjønnhetssalongen.
I landsbyen er det også tre forskjellige restauranter, kafeer og et Pub. Hvis du ønsker aktiviteter, er det bowlingbaner, tennis og barn en lekeplass med hoppeslott, trampoline og ponniridning. Man kan leie sykler og sykle tur i de vakre omgivelsene.

Inkludert i prisen
- Daglig adgang til badeland
- Whirlpool
- Linen
- Sluttrengjøring
- Barn Country 1-7 Jahre
- Strøm, oppvarming og vann

Ikke inkludert
- Halvpensjon: Voksen Euro 28, - per natt. dag og barn (6 - 12 år) 14 Euro, - per natt. dag. Barn mellom 0 - 5 år gratis.
- Håndklær
- De fleste sports-og fritidsaktiviteter er ikke inkludert i prisen
- Husdyr per natt 11 Euro, - (1 per dyr. leilighet)

All inclusive - som inkluderer: frokostbuffé, lunsjbuffet, snacks pm. 12 til 17.00 på Plaza. Ettermiddagskaffe, te og kake på Plaza, 1 scoop iskrem for barna på ettermiddagen i Plaza. Evening Buffet. Drikkevarer mellom timene. 10 til 22.00 (brus, øl, husets vin, kaffe og te) også i Plaza. All inclusive er det obligatorisk å gå rundt med det overlevert armbånd.
Per per voksen Euro 44, - per natt. dag og barn (6-12 år) Euro 22, - per natt. dag. Barn mellom 0-3 år gratis.

ALLE havnen er inklusive & Halvpensjon (frokost og kveld buffet) kan bestilt for alle personer direkte på Van der Valk Resort eller med Feline Holidays.