Oversikt

Beskrivelse

Kategori Oversikt Camping - En av Danmarks best beliggende steder

Velkommen til Treldenæs camping på en av Danmarks beste beliggenhet plasser, bare 50 miles fra Legoland og Safari Park. Området har sin egen stranden og ligger i et unikt og spennende naturområde med skog, strand og klipper, som er det direkte tilgang fra området. På Nettstedet tilbyr et stort vannland med alt ditt hjerte ønsker av lysbilder og surfe hill, spa, badstue og tyrkisk bad.

I sesongen arrangert et mylder av spennende aktiviteter for hele familien, fra musikk, underholdning, konkurranser og tradisjonell familieaktiviteter som for eksempel traktor kjøring, vri brød, krabbe etc.

Produktet er designet for nettstedet badeland er åtte meter høy og 50 meter lang vannsklie som kan øke adrenalinet i de fleste, men du Vil også finne en surfhill og en kraftig mot kanalen, boble-sonen vann spray og vann gardin. Selvfølgelig er det også et mindre basseng av litt varmere vann til den lille der de kan plaske rundt, med tilhørende mini-slide.

Hvis du liker ren avslapping, inneholder badeland et stort felles badstue, Tyrkisk bad og et stort innendørs spa-bad og et stort antall solsenger og tabeller for gratis.

Vannparken har moderne garderober med dusjer og låst lagring skap. I forbindelse med badeland er cafè hvor du kan kjøpe fast food, iskrem og drikkevarer.

Direkte fra nettstedet er det utgang til stranden. For å komme til Stranden må bruke noen ganske bratte trapper, som Området ligger ved klippene. Fra stranden er det en brygge, som også kan brukes til å fortøye båter og lignende. Stranden er barnevennlig. Et par hundre meter langs en sti fra området, er det tilgang til en blå flagg-stranden, som for øvrig kan brukes hvis du ikke ønsker å bruke trapper.

Camping er obligatorisk og mai. kjøpes på kategorioversikten Camping ved ankomst, DKK 110, -

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  Grillplass
  Ja
  Lystfiske
  Ja
 • Avstander

  Hav/fjord
  100 m
  Innkjøp
  100 m
  Kjøretid LEGOLAND (min.)
  45
  LEGOLAND
  50 km
  Restaurant
  100 m
  By
  8 km
  Flyplass
  50 km
 • Barneaktiviteter

  Barnebasseng
  Ja
  Hoppepute
  Ja
  Lekeplass
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Trampoline
  Ja
 • Generelt

  Parkeringsmuligheter
  Ja
  Gratis parkering
  Ja
 • Innredning

  Café
  Ja
  Myntvaskeri
  Ja
  Oppholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Velvære

  Badstue
  Ja
  Dampbad
  Ja
  Massasje
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spa
  Ja