Oversikt

Beskrivelse

Middelfart Feriecenter
Du finner Middelfart Feriecenter i naturskjønne omgivelser karakteriserer området et par kilometer sør for Middelfart. Med sin beliggenhet i utkanten av Hindsgavl skoger og Hindsgavl Deer Park som nærmeste nabo er Middelfart Feriecenter et opplagt valg for alle som trenger en avslappende opphold i rolige og fredelige omgivelser. Fra Middelfart Centre ligger bare noen få kilometer til spennende og utfordrende golfbane, som Golf Club Lillebaelt. 9 golfbaner innen en halv time kjøre og derfor kan du enkelt kombinere ditt opphold på Middelfart Feriecenter med en fin golf ferie. Også plassert Middelfart Feriecenter ligger i midten av land, som et godt utgangspunkt for flere spennende attraksjoner.

Fasiliteter
På Middelfart Holiday Centre finner du både et innendørs og et utendørs svømmebasseng. Blant andre aktiviteter, er det petanque, bordtennis, biljard og minigolf. Middelfart Holiday Centre har restaurant, hvor Du kan nyte et deilig måltid - men du kan også velge å ta maten tilbake til huset ditt.

Hvis det er små barn i familien vil lekeplass med særlig trampoline og bouncy garantert å bli en suksess. Fra Middelfart Holiday Centre brygge du har alle muligheter til å fange en av de store, sølvfargede sjøørret, som funnet i vannet rundt øya Fyn.

Gratis barneaktiviteter under skoleferier (påske, sommer og høst)

Ferie
Når du går til Middelfart Holiday Centre kan du velge mellom 121 hjem. Alle boliger på Middelfart Holiday Centre er 75 kvadratmeter, og kan huse opptil 6 personer. Det idylliske landskapet rundt Middelfart Feriecenter er perfekt for alle typer ferie - enten det er en helg, en kort pause eller en lengre ferie. Det er gratis trådløst Internett i alle rom og hovedbygningen.

Enjoy ...
Middelfart Holiday Centre er kjent som en flott resort som tilbyr i mange typer ferie. Du kan velge å slappe av i huset ditt, kan du bruke fasilitetene på Middelfart Feriecenter, kan du gå på fisketur, eller du kan dra på shopping i Fyn "hovedstad" og Hans Christian Andersens hjemby - Odense. I alle tilfelle, der ingen tvil om at du har en herlig ferie på Middelfart Holiday Centre.

Fasiliteter

 • Aktiviteter

  Beach volleyball
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Avstander

  Golfbane
  4 km
  Hav/fjord
  100 m
  Innkjøp
  1,8 km
  Kjøretid LEGOLAND (min.)
  60
  LEGOLAND
  63 km
  By
  3 km
 • Barneaktiviteter

  Barnebasseng
  Ja
  Lekeplass
  Ja
 • Generelt

  Gratis parkering
  Ja
 • Innredning

  Bar
  Ja
  Myntvaskeri
  Ja
  Oppholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Utstyr

  Gratis WiFi
  Ja
 • Velvære

  Svømmebasseng inne
  Ja
  Svømmebasseng ute
  Ja