Oversikt

Beskrivelse

Kolding City
Kolding City Holiday Centre er en spennende feriested ligger i ett av Danmarks mest dynamiske byer. Når du går til Kolding City Holiday Centre kan du velge blant en rekke flotte leiligheter, mange av dem vises i forskjellige former som sirkler og trekanter. Kolding City Holiday Centre ligger på den pittoreske innsjøen, slottet Kolding Hus. Samtidig, et opphold på Kolding City Holiday Centre deg nær den moderne byen rundt Kolding City Holiday Centre.

Fasiliteter
Under oppholdet på Kolding City Holiday Centre får du fri tilgang til den svært moderne og godt utstyrt badeland Slotssøbadet hvor du kan nyte mange herlige timer med familien din. Fra Kolding City Holiday Centre er ikke mer enn 100 meter til den flotte vannparken.

I tillegg Kolding City lett tilgang til den store lekeplassen i Kolding, vil som yngste familiemedlemmene elsker å besøke. Attraksjoner som Legoland ®, Givskud Zoo og Orion Planetarium er innen rekkevidde når du velger Kolding City.

Feriehus / leiligheter
En av de største attraksjonene i Kolding City er faktisk de enkelte leilighetene. Kolding City Holiday Centre tilbyr ikke bare "vanlige" boliger. I Kolding City Du kan faktisk velge mellom stjerner, trekanter, sirkler, firkanter, halv-stjerner, skip, og oktagon. Den mangfoldige arkitekturen gjør det til en opplevelse i seg selv å ta en spasertur i området av Kolding City Holiday Centre. Hvis du ønsker en viss type av muligheter, det koster en premie på 10%.

Kolding City Holiday Centre tilbyr leiligheter på 40-50 kvadratmeter (2 personer), 50-60 kvadratmeter (4 personer), 60-74 kvadratmeter og toppleiligheter på 110 kvadratmeter for seks 2 personer. Noen av leilighetene på Kolding City Holiday Centre med balkonger og karnapper, og tilbyr en førsteklasses utsikt over innsjøen.

Alle våre leiligheter er individuelt innredet slik at ingen er like. Som leilighetene varierer også fra tradisjonelle byen leilighet med utsikt til Låsbygade til punkt hus med utsikt over slottet Lake og leiligheter i gammelt sykehus Sct. Georgs gård.

Enjoy ...
Kolding City Holiday Centre er et fantastisk feriested som kombinerer en flott beliggenhet med lett tilgang til byen Kolding, Kolding Shopping Centre og svært populære badelandet Slotssøbadet. Denne kombinasjonen gjør Kolding City Holiday Centre er et ideelt valg for både familier og for par som trenger å komme bort fra en travel dag. Det er opp til deg hva innholdet ferie i Kolding City skal ha, men i alle tilfeller, er det lagt for et fantastisk opphold på Kolding City.

MERK: Når du bor i Kolding City, har du fri tilgang til 5-stjerners badeland Slotssøbadet.

MERK: Per 01.01.2011 er Kolding City fullstendig røykfri


Wellness på Kolding City

• Massasje
• Refleksologi
• Mud Wrapping
• Stenkur behandlinger

Behandlingene utført ved Slotssøbadet.